Dina bokmärken

Star Wars Battlefront 2

Alternativa namn: Star Wars Battlefront 2

Långt väntade Star Wars Battlefront 2-spel.

Targeted tre utvecklingsstudior från Sverige, Kanada och England har samlat sig till att samarbeta på uppföljaren till Star Wars. Spelet Star Wars Battlefront 2, är en skytt med möjlighet att växla mellan den tredje och den första personen. Tre lägen är också tillgängliga:

  • Odnopolzovatelskiy
  • Mnogopolzovatelskiy
  • Kooperativnyy

Delta i rymdstrider kan upp till 40 deltagare. På Xbox One och PlayStation IV kan vänner hantera händelser på en delad bildskärm, och erfarenheterna, priser och priser överförs till spelet över nätverket. Men om du väljer en dator, notera att det i det här fallet inte är en split-skärm.

ämnes kampanj.

Börja spela Star Wars Battlefront 2-spel, kommer du att bli en deltagare i en 30-årig händelse som innehåller perioden mellan den sjätte och sjunde delen av epoken. De tar för tillfället när kejsaren Shiv Palpatine dör under slagen vid Endor och den andra Death Star exploderar. Eftersom händelserna huvudsakligen kommer från den kejserliga sidan, kommer spelarna att kunna observera utvecklingen av Första Orden och dess vidare motstånd mot motståndet.

Iden Versio ledande hjältinna och befälhavare av "Inferno", uppskattar drömmen om hämnd på rebellerna för imperiet. Trots att hon själv såg den andra Death Starens död, bröt den henne inte, men bara härdad och härdad, gav beslutsamhet. Att vara trogen mot Palpatine, kommer hon ihåg sin sista order att undertrycka upproret och är fast besluten att hålla ordet då. I hennes trupp bara de bästa fighters som är redo att ovillkorligen uppfylla någon order. Detta får dem att ploga galaxen, spåra ner imperiernas fiender.

Hvis du laddar ner Star Wars Battlefront 2 kommer du att bli en deltagare i spännande rymdupplevelser och kan agera på uppdrag av kända karaktärer. Till exempel, när åtgärden äger rum på marken, och cirka 40 personer deltar i kampen, finns det en chans att spela rollen som Kylo Ren eller Skywalker, Yoda, Ray, Darth Maul och andra kända personligheter.

Efter att ha börjat spela Star Wars Battlefront 2 ser du att plottet täcker tre tillfälliga epoker som skiljer det här spelet från den föregående. Vanligtvis samspelar hjältarna i varje era bara inom de gränser som tilldelas dem, men det finns undantag. I vissa fall kan tecken från olika perioder mötas för avgörande åtgärder. Platser där kämpar utspelar sig bör också vara kända för spelarna. Dessa är Hote, Yavin, Teed, Starkiller bas, Mos-Eisley och andra legendariska platser.

. Betydligt bättre, i jämförelse med föregående leksak, var systemet för pumpning av soldater och fler divisioner i klasser.

  • Pilar är effektiva på medelstora avstånd. Hjälper tyngre kämpar att bryta sig igenom fiendens läger.
  • Tunga kämpar håller försvarsmakt och tar sig själva av sig själv.
  • Officers ökar kampgruppernas kampkvaliteter.
  • Specialister av försvarsexperter som anordnar geniala fällor för fiender.

Pumping lagrar inte några överraskningar, och erfarna spelare kommer snabbt att räkna ut vad som är vad. Faktum är att för utveckling och inköp av mer avancerade vapen och utrustning måste utföra olika uppgifter, delta i strider etc. d.

Teknik i Star Wars Battlefront 2 ger både mark och luft. Kommer att erövra stjärnorna, kommer att hantera små shuttles och rymdskepp som T-65 Crusader och Millennium Falcon. Ett flexibelt system med inställningar gör det möjligt för dig att skapa inte bara unika krigare, men också fighters. Ju mer erfarna din karaktär desto mer pumpade han och desto bättre hans fartyg desto större chans att vinna.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more