Bokmärken

Stalker Online

Alternativa namn: Stalker nätet

Till sist det hände vad som förväntades av alla fans av det berömda spelet serien S. R. Mycket har sagts och återberättas om hur det ska se ut spelet Stalker online på olika online-forum. Alla stora armé av online spelare CIS förväntade ögonblick då online-spel & nbsp; Stalker kommer att glädja dem med sin triumferande utgång till de öppna utrymmen på Internet.

Och nu, företaget programmerare från Jekaterinburg Cybertime System samlade mod och försöker ta hänsyn till önskemål från fans av serien, har tagit denna efterlängtade försök och visade & nbsp; Vi ska se ut onlinespel Stalker. Grattis kära gamers! Nu kan du spela online Stalker!

För dem som inte vet. Alla spel i serien S. R. baserat på maximal realism simulering av livet i Tjernobyl-zonen. Och i en nära framtid, en alternativ, som inträffade vid anläggningen ännu mer kraftfull frisättning av strålning. Detta påverkade naturligtvis på miljöområden. Började dyka upp olika anomalier, artefakter, och så vidare. n. Det är studiet av dessa fenomen och ta itu med stalkers & ndash; enslingar Zone. För en av dem, och du måste spela spelet & nbsp; Stalker nätet.

Stalker nätet måste spela genom att starta spelet filen till din dator. Du kan ladda ner spelet på huvudsidan i spelet.
1. & Nbsp; & nbsp; & Nbsp; avsnitt & laquo; Ladda ner spel & raquo; välja en av länkarna för att ladda ner.
2. & Nbsp; & nbsp; & Nbsp; När arkivet till spelet laddas ner till din dator, extrahera filerna i den.
3. & Nbsp; & nbsp; & Nbsp; Använda Packa upp filen, kör enkel installation och du kan spela spel online & nbsp; Stalker.
Sedan, på webbplatsen för spelet måste du föras Stalker registrering.
1. & Nbsp; & nbsp; & Nbsp; Först måste du gå med på forumets regler Stalker-Online,
2. & Nbsp; & nbsp; & Nbsp; Efter det anger du ditt användarnamn (det namn under vilket du lär dig i spelet och på hemsidan)
3. & Nbsp; & nbsp; & Nbsp; E-post
4. & Nbsp; & nbsp; & Nbsp; bekräftelse Lösenord
5. & Nbsp; & nbsp; & Nbsp; Välj bekvämt & nbsp; Du & nbsp; språk för spel, tidszon.
6. & Nbsp; & nbsp; & Nbsp; Pass ett enkelt test & nbsp; det faktum att registreringen av & nbsp; Stalker korsas en verklig person och inte en bot.

Play & nbsp; Stalker på nätet du kommer att lyckas endast om datorn uppfyller dessa minimisystemkraven:
Minsta systemkrav:
Video: NVidia GeForce 8600, Ati X1600 med SM3. 0 med ett minimum av 256 MB grafikminne
RAM: 2Gb
CPU: 1800 MHz
OS: Windows XP, 2003, Vista, 7 (32 / 64bit)
systemet: den senaste DirectX 9. 0c ,. NET Framework 3.

När registreringen av spelet & nbsp; Stalker framför dig öppnar ett stort universum bevarar följe av kampen för överlevnad i restriktionsområdet för kärnkraftverket i Tjernobyl. Stalker på nätet just nu är en betaversion. Det vill säga, i framtiden bör du förvänta dig bara de nya förbättringarna av matchen från utvecklarna.

Stalker online-spel där det mesta ges att utföra alla typer av uppgifter och uppdrag. Till en början kan de verkar för enkelt, men med erfarenhet din förföljare kan bli starkare och få uppgifter som syftar till exempel, fördjupad studie av anomalier i zonen. Under genomförandet av alla jobb du får erfarenhet som riktas till utvecklings egenskaperna hos din förföljare. Spelet har ingen tydlig teckenklasser, eftersom du själv har rätt att välja den roll som du gillade.

Hela spelet Stalker på nätet bygger på demokratiska principer, där varje spelare i spelet forumet har rätt att offentliggöra sina synpunkter och förslag på en favoritspel, för att göra det ännu bättre. Bli en nykomling bland stalkers. Du kan välja själva ödet för en legosoldat, eller gå vägen för askes, och kanske du kommer att vara mer intressant att nysta upp mysteriet med zonen. Varianter av dina framsteg på en spännande värld Stalker nätet du överflöd, och var och en av dem ger en genuin känsla.
Stalker online spel väntar på dig!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more