Dina bokmärken

Spider-Man: Miles Morales

Alternativa namn:

Spider-Man Miles Morales är ett annat spel baserat på Spiderman-serierna. I spelet kommer du att se grafik på toppnivå. Röstskådespeleriet framförs av professionella skådespelare, och musiken skapar en atmosfär.

Namnet på huvudpersonen i spelet är Miles Morales, det var honom som Peter Parker valde som sin efterträdare. När fara skymtar över New York Marvel finns det inte en minut att förlora, du måste ta på dig Spiderman-kostymen och rädda staden och dess invånare från ondskans krafter.

Innan du kan spela Spider-Man Miles Morales måste du gå igenom en liten handledning, men det tar inte lång tid. Det blir svårare för Miles, han kommer att behöva bemästra nya funktioner redan under spelets gång.

För att mer effektivt bekämpa det onda måste han lära sig:

  • Skapa giftiga bioexplosioner som enkelt kan inaktivera även flera fiender samtidigt
  • Lär dig använda kamouflage som gör det nästan osynligt
  • Använd prylar effektivt för att få uppdaterad information

Dessutom är det nödvändigt att kombinera akrobatik med användning av nät. Mycket av denna arsenal var inte ens tillgänglig för hans mentor, men begåvade och flitiga elever överträffar alltid läraren med tiden.

Hjältens fiender i spelet kommer att vara ett avskyvärt energibolag och en hel armé av skurkar utrustade med den senaste tekniken. Gatorna kommer att bli ett slagfält, och under stridens gång kommer många att behöva offra sig för segerns skull.

Att röra sig i staden är som parkour, men i själva verket gör användningen av webben jakten ännu mer spektakulär.

Winter New York ser vackert ut och du kommer att ha möjlighet att beundra de snötäckta gatorna och fasaderna på byggnader. Miles har nyligen flyttat till denna stad och allt är nytt för honom. Det är inte lätt att känna sig hemma i världens största stad. Gradvis, under kampens gång, kommer varje gata att bli bekant för hjälten, och han kommer äntligen att hitta ett nytt hem.

Stridssystemet är inte alltför komplicerat. Det finns många knep och färdigheter, men tack vare genomtänkt ledning kommer det inte att vara svårt för dig att lista ut all denna arsenal.

Glöm inte att uppgradera din hjältes statistik när du får erfarenhet. Detta gör det lättare för dig att gå vidare. Fiender kommer att bli starkare och mer uppfinningsrika, och deras antal kommer att tvinga dig att anstränga all din styrka för att besegra dem.

Miles kommer inte att vara ensam under hela denna resa, med tiden kommer han att ha många vänner som kommer att hjälpa honom på alla sätt de kan. Men naturligtvis måste hjälten utföra de svåraste och farligaste uppgifterna ensam.

Spelet kommer definitivt att tilltala alla fans av Marvel-universumet. Hon ser ut som om hon klev ut från sidorna i en serietidning. Men även om du av något mirakel inte är bekant med denna fantastiska värld. Det är fortfarande värt att försöka spela, troligtvis kommer du att gilla det, historien är intressant och spelets karaktär är sympatisk.

Spider-Man Miles Morales gratis nedladdning på PC kommer tyvärr inte att fungera. Du kan köpa spelet på Steam-portalen eller på den officiella hemsidan.

Installera spelet nu och gör Peter Parker stolt över sin efterträdare!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more