Dina bokmärken

SpellForce

Alternativa namn:

SpellForce är det första spelet i en cykel av turbaserade strategier som du kan spela på PC. Spelet släpptes för länge sedan, grafiken är klassisk, pixlad, som den var överallt under de åren. Detta förstör inte spelet alls, men den här delen kan rekommenderas först och främst till fans av SpellForce-universum och fans av turbaserade strategier. Musikackompanjemang och röstskådespeleri kommer säkert att tilltala fans av klassiska spel.

Before you är ett actionspel som utspelar sig i en fantasivärld som bebos av flera raser.

Välj vem du ska spela som:

  • People
  • Elves
  • Troll
  • Thunders
  • Orcs
  • Mörka alver som är bekanta för många spelare som heter Drow

Bland representanterna för alla listade folken finns magiskt begåvade representanter. I en av generationerna dök 13 magiker upp med otrolig kraft. Dessa magiker bildade en allians som kallas Cirkeln.

Syftet med skapandet av Cirkeln var att återställa rättvisa och få slut på oroligheter på jorden. Det var planerat att genomföra detta genom att genomföra den rituella kallelsen, men detta genomfördes aldrig.

Maktlusten som övervann flera av de mäktiga magikerna splittrade alliansen och ledde till blodiga krig i hela sagovärlden.

När fastlandet splittrades förband en senior magiker från cirkeln vid namn Roen de resulterande öarna med magiska portaler. De flesta av magikerna som var med i facket dog. Resten började var och en av sina kallelseriter i hopp om att underkuva den magiska lågan, den huvudsakliga kraftkällan i den magiska världen. Om någon lyckas får du veta när du spelar SpellForce!

I början av spelet kommer din styrka inte att vara stor. För att bli starkare måste du jobba hårt.

  1. Utöka och uppgradera ditt magiska torn
  2. Ta kontroll över marken runt
  3. Underkasta de mäktigaste krigarna på kontinenten genom att besegra dem
  4. Lär dig nya trollformler och bygg magisk kraft

Att slutföra dessa objekt kommer gradvis att förvandla din karaktär till den starkaste trollkarlen och låta dig göra anspråk på kraften i den magiska lågan.

Det är omöjligt att göra det ensam, skapa en armé bestående av de starkaste krigarna och skicka den på jakt efter artefakter och magiska föremål. De mäktigaste krigarnas själar är inneslutna i runor, genom att samla fler runstenar får du en oövervinnerlig armé. Under dina resor, besegra fienderna du möter och få kontroll över deras land och arméer.

Välj utvecklingsvägen och gör din armé till den mest lämpade för din spelstil.

Utrusta dina krigare med de bästa vapnen och rustningarna. Förbättra din grimoire med kraftfulla nya trollformler.

Hela spelplanen är uppdelad i hexagonala celler, i ett drag kan varje lag övervinna ett visst avstånd. Drag görs i tur och ordning med motståndare.

Ju mer mark du kontrollerar, desto mer magisk kraft har du. Styrkan kan ökas genom att använda artefakter som erhållits under vandringar.

SpellForce-nedladdning gratis på PC kommer tyvärr inte att fungera. Du kan köpa spelet på utvecklarens webbplats eller på Steam-portalen. Genom åren har priset sjunkit rejält och nu handlar det om en mycket liten summa pengar.

Börja spela nu för att skapa ordning i den magiska världen och erövra den magiska lågan!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more