Dina bokmärken

Sparta War of Empires

Alternativa namn: Sparta: Alternativ i-Empiress

Sparta: War of Empires - militära och ekonomiska strategi i realtid.

Zdes du förväntar episka strider, legendariska bedrifter, och naturligtvis ett spännande äventyr. Ditt huvudsakliga mål i spelet kommer att träda i strid med andra spelare, samt den mest hänsynslösa kungen Xerxes. Vem kommer att vinna, det och få makt över den antika världen.

Dlya att vinna måste försöka ganska att skapa din egen armé, bygga och stärka väggarna i hans politik. Men det är inte allt eftersom en av de viktigaste komponenterna är de resurser:

  • Derevo
  • Zerno
  • Bronza

Razobratsya runt och börja i Sparta: War of Empires att spela dig att komma till stöd han Leonid, kung av Sparta!

Odnim sätt att nå framgång är att erövra grann politik. För det här spelet Sparta: War of Empires innehåller över trettio olika enheter, de inkluderar:

  • stremitelnye Macedonian horsemen
  • stoykie grekiska hopliter,
  • legendarnye Spartan voiny
  • otvazhnye mirmidontsy

Vse de kommer att vara i ett enda system och kommer att kämpa till det bittra sida vid sida.

Razvivatsya och spela spelet Sparta: War of Empires är möjlig på flera sätt:

  • V om du inte är redo att omedelbart bekämpa den verkliga fienden, då finns det en möjlighet att prova sin hand med en dator fiende. Oracle kommer att tala om var du kan hitta en prisvärd mål. För sin erövring grund belöning i form av erfarenhet, trupperna och, naturligtvis, resurser.
  • Takzhe det finns ett annat sätt att bli rik, han bygger Togosa, och sedan erövringen av kolonier. Som innehåller en mängd olika resurser, så att ju längre en koloni är under ditt inflytande, desto mer resurser du kan få. Sanningen får inte glömma de ädla befälhavare som också vill konkurrera om godbitar. Därför tid tecknar avtal om ömsesidigt bistånd med andra politikområden, kommer det att göra dig ännu mer kraftfull!

Krome detta spel Sparta: War of Empires ger dig möjlighet att skapa en allians eller gå med i en befintlig. För att göra detta, gå till närmaste ambassad och gör ditt val. Det bör fånga så mycket som möjligt Pantheon och utveckla dem. Sedan snart kommer du att bli den nya kungen av Sparta! Du bör dock vara försiktig, eftersom närheten, nämligen den östra freestyle Grekland vara grym fiende persiske kungen Xerxes och hans armé. Men misströsta inte, eftersom det för segern över pers vid tilldelningen av gudarna du får orikalkum, kommer det att göra tillgängliga kungens trupper och ge dem styrka och energi två gånger. Efter det kan ingen motstå din armé.

Prezhde du startar spelet processen måste du gå till den officiella hemsidan för projektet och ge det en enkel och snabb registreringsprocess, som kommer att vara följande: du måste ange namnet på ditt spel; e-postadress; Skriv in ett lösenord; bekanta dig med användaravtalet; tryck på knappen Sparta: War of Empires registrering. Nu är alla åtgärder beror bara på dig, snabbt samla sina tappra krigare, stärka politiken och starta nya vandring!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more