Dina bokmärken

Sparklite

Alternativa namn:

Sparklite action-RPG-spel. Det här är en klassiker som kom ut för konsoler, men med tiden har det blivit möjligt att spela på enheter som kör Android. Pixelgrafik i stil med spel från 90-talet. Röstskådespeleriet håller mycket hög kvalitet. Den berömda kompositören Dale North arbetade med musiken.

Landet där händelserna äger rum heter Geodia. En gång var det en fridfull och utomordentligt vacker plats, men ett gruvbolag kom till Geodias land och allt förändrades.

Företaget betjänas av ett stort antal underjordiska monster och titaner. Det kommer att vara upp till dig att bekämpa det onda företaget.

  • Resa runt i sagovärlden och kommunicera med dess invånare
  • Hitta och utforska dolda platser
  • Lär dig nya stridstekniker
  • Uppgradera vapen och utrustning
  • Dräp monster och slåss mot titaner
  • Lös pussel för att komma vidare

Tack vare ett stort antal uppgifter kan spelet fängsla dig under lång tid. Glöm inte att hålla koll på tiden.

Det blir lätt att förstå kontrollerna tack vare tipsen från utvecklarna. Gränssnittet är intuitivt.

Resan börjar från ytan, men när du går framåt kommer du att kasta dig djupare ner i jorden och förstöra företagets onda varelser längs vägen.

Handlingen i spelet är intressant och kan överraska dig med oväntade vändningar.

För första gången kanske du vill avsluta spelet så snart som möjligt för att få reda på hur det hela slutar. Det kommer att ta mer än 10 timmar, men det är mycket trevligare att spela långsamt. Besök alla områden på kartan, slutför ytterligare uppgifter. Samla artefakter gömda i vidderna av ett sagoland.

På detta sätt kan du spendera mycket mer tid i sällskap med invånarna i Geodia, samtidigt som du inte kommer att ha tråkigt alls.

Kampsystemet kan verka enkelt vid första anblicken, men det är det inte. Arsenalen av trollformler och tekniker som kan läras är ganska stor. Men detta kanske inte räcker för att besegra de mäktigaste fienderna. Det är nödvändigt att välja rätt taktik, utan detta kan titanerna inte besegras. De är mycket starka varelser och kommer lätt att besegra dig i en enkel kamp utan tricks.

Att besegra alla fiender är väldigt viktigt, men det är lika viktigt att hitta lösningen på pussel som du kommer att möta på vägen. Bara genom att lösa dessa gåtor kommer du att kunna öppna vägen ytterligare.

En permanent Internetanslutning krävs inte, vilket innebär att det är möjligt att spela Sparklite även där det inte finns någon täckning från mobiloperatörer eller ett wi-fi-nätverk.

Sparklite ladda ner gratis på Andriod du kan använda länken på denna sida.

Installera spelet och börja spela gratis. Efter att ha besegrat den första titanen måste du bestämma dig för om du vill köpa den fullständiga versionen och fortsätta spela eller inte. Du kommer inte att behöva göra några ytterligare betalningar eller köpa kistor efter att ha köpt den fullständiga versionen.

Börja spela nu för att förhindra ett gruvbolag ledd av en skurk från att förstöra ekosystemet i den magiska världen! Välbefinnandet för alla som bor i det fantastiska landet Geodia beror bara på dig!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more