Bokmärken

Space Rangers HD

Alternativa namn: Space Rangers HD

Game Space Rangers HD: Revolution - ett perfekt exempel på hur att förnya spelet i HD-format skulle förändra hennes liv. Med de nya projektandnings fans kan "komma ihåg de unga" genom att spela dina favoritspel på ett helt nytt format. Dessutom är tillräckligt stor sannolikheten för att locka en ny publik - unga spelare betalar slutligen uppmärksamheten på Space Rangers, uppfatta dem som något nytt och värdigt, inte medan han såg som en gudsförgäten sällsynt bok, där han spelade mer av deras farfäder.

På tiden, spelet Space Rangers HD: A War Förutom skapade en sensation, bli den första och enda projekt som framgångsrikt kan kombinera de bästa delarna av de olika spelgenrer. I den andra delen av spelet anteckningar flätade RPG och arkad, strategi-och text uppdrag. Därför är utvecklare och man beslutade att blåsa nytt liv i det här spelet. Förutom det nya formatet projektet ståtar tillägg av vissa uppdateringar.

Innan du spelar måste vara Space Rangers HD: hämta Revolution. Hittills kör spelet smidigt på alla existerande operativsystem, vilket är ganska bekvämt och lätt att skilja från många andra projekt. Dessutom kan projektet löpa smidigt även på bredbildsskärmar, bilden i det här fallet ser helt enkelt fantastisk. Ingen tvekan, i den uppdaterade versionen av spelet Space Rangers HD: Revolutionen kommer att bli mycket intressant att spela, inte bara genom bättre kvalitet, men cool grafik.

Har lagts till och några av nyheterna i spelet självt. Till exempel beslutade utvecklarna att ytterligare komplicera processen av kamp och militant förutom robot dominators lagt till en ny klassfiender - utrymme pirater. Spänning på spelet kommer du att känna direkt efter att kunna Space Rangers HD: A War Apart nedladdning. Avslöja hemligheten och berätta att du kan välja vilken sida för att försvara din karaktär. Nu kan du bli som en part i mänsklig koalition och stödja de onda krafterna.

Har genomgått stora förändringar och en lista med förslag på aktiviteter. I utkastet versionen av HD-uppdrag och uppdrag blev mycket mer och göra dem kommer att bli ännu mer intressant. Spelet genomfördes förhandlingar funktion och tecken kan påverka sina motståndare, uppmanade dem att ändra sig och "oktyl" så att säga.

Skynda rida i Space Rangers HD: The Revolution fartyg text äventyr älskare, för här deras antal ökat med flera gånger. Du kommer att kunna öva mindfulness och logik, intelligens och smidighet.

Att visualisera (för dem som inte har upplevt spelet) och jämföra med den tidigare versionen (för dem som redan hade erfarenhet av projekt), föreslår vi att söka efter spelet Space Rangers HD: Revolution video trailer, som beskrivs i detalj alla de viktigaste nyanserna i spelet.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more