Dina bokmärken

Space Pioneers 2

Alternativa namn: Space Pioneers 2

& nbsp;

Space Pioneers 2 online & ndash; Rymden är en webbläsarbaserad strategi, där kampen om makten i rymden. Målet - att skapa en oövervinnerlig imperium i galaxen, kolonisera favorit planet, att utveckla ett industrikomplex inter eller skapa ointaglig utpost.

& nbsp;

Online spelet Space Pioneers 2 inte kräver installation av spelklienten och finns i alla moderna webbläsare. Allt du behöver för att starta spelet, det Registrera Space Pioneers 2.

På huvudsidan finns en anmälningsblankett, där du kan välja den metod för registrering, det finns två.

Den första är att använda ett konto på Facebook eller Google, klicka på lämplig knapp och följ instruktionerna för att genomföra registrering i spelet.

Om du inte har ett registrerat konto på Facebook och Google, då måste man använda den andra metoden, registrera Looki-konto direkt från spelet: i registreringsfälten ange ditt användarnamn (namn), e-post och lösenord, sedan gå med på en överenskommelse med spelets regler och tryck & laquo; Registrera dig & raquo;. Detta daterar i spelet Space Pioneers 2 är klar. Efter det kan du trycka & laquo; Play! & Raquo;.

& nbsp;

är viktigt! Looki-registrering av konto, kommer du automatiskt tillgång till alla spel community!

& nbsp;

Det huvudsakliga målet för spelaren är att bygga och utveckla sin galaktiska imperiet. För att uppnå detta mål kommer det att bli nödvändigt att bygga flera viktiga byggnader, vilket kommer att ge resurser för konstruktion och utveckling av väldet. & Nbsp;

Online spel Space Pioneers 2 har tre typer av resurser: metall, kristall och tritium.

Metall och kristaller som behövs för att kunna bygga byggnader, och att studera forskning, men för vissa ändamål kan det vara nödvändigt även Tritium (det är också användas som bränsle för fartyg).

Förutom dessa resurser, finns det fortfarande Nanobots & ndash; Det är en betald resurs, som kan minska tiden för uppförande av byggnader, fartyg och tidsstudier. & Nbsp;

Spelet har ett sådant värde som energi (den signalerar den kvarvarande energin och det totala antalet).

& nbsp;

& nbsp; Space Pioneers 2 online spel för utvecklingen av hans imperium har sådana byggnader

Metalloshahta, Kristalloshahta och tritium Synthesizer & ndash; dessa byggnader tillhandahålla nödvändiga resurser för konstruktion,

SES, geotermiska kraftverk och vindkraftverk & ndash; dessa byggnader är engagerade i produktionen av den nödvändiga energin,

Shipyard & ndash; här kommer att bygga nya fartyg, dessutom minskar tiden för varvet konstruktion;

Laboratory & ndash; det kommer att studeras de olika studierna, dessutom minskar tid att lära sig dem laboratorium,

Building Trust & ndash; byggnaden minskar tiden för uppförande av byggnader

LAGER & ndash; du kan lägga bud för spelare att hyra Voyager,

Utilizer & ndash; här är det möjligt att omvandla avfall till resurser militära enheter och hyra, eftersom han Utilizer och Megautilizator,

Androidozavod & ndash; tack vare honom, minskade signifikant byggandet av andra byggnader, fartyg och försvar,

Universitetet & ndash; tack vare honom då reduceras till studiet av forskning,

Prombaza & ndash; ger dig möjlighet att lägga till byggarbetsplatser, kan det genomföras parallellt byggandet av gruvor och energianläggningar.

& nbsp;

Spelet Space Pioneers 2 på nätet har två inriktningar: Merchant och Warrior.

Om du vill slåss en ständig kamp för att leda, då är det bättre att välja & ndash; Krigare, och om prioriteringen är att genomföra fredsuppdrag, då är det bättre & ndash; Trader.

För mer information om dessa två yrkena kan hittas på spel forum.

& nbsp;

Spelet har åtta avsnitt: Ekonomi, Ships Service, marinen, System, handel, och andra aktörer. Varje sektion har sin egen meny där du kan välja önskat alternativ för ett visst spel problem. Så spelar spelet Space Pioneers 2 på nätet kommer att vara ganska intressant.

& nbsp;

Observera att de första 14 dagarna av din karaktär kommer att skyddas från attacker, så att börja spela spel online Space Pioneers 2, rekommenderar jag att dra fördel av detta för att få tid att utveckla sin planet.

& nbsp;

En annan mycket intressant inslag i detta spel, det är en semester. Att vara på semester, din flotta och planeten delvis omvandlas till ett annat underrum, som inte tillåter andra spelare att göra under din semester, attackera ditt imperium. Dessutom, under semestern, gruvor fortsätter att utvinna resurser (inte med full kapacitet), fartygen fortsätter att samlas, och byggnader som byggts.

& nbsp;

Som i många andra spel, är det möjligt om du vill gå med i alliansen, eller skapa din egen. På grund av detta, det finns vissa fördelar i spelet.

& nbsp;

I allmänhet spela Space Pioneers 2 det ska bli intressant och spännande för alla som älskar rymdäventyr. & Nbsp;

Space Pioneers 2 online-registrering kommer att öppna för alla uppstickare, denna mystiska världen!

& nbsp;
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more