Dina bokmärken

Invasion

Alternativa namn: Invasion

för att bekanta sig med spelet Spaceinvasion på nätet. Glitter nya universa och förstörelse av världar som är miljontals år, kan du njuta av omfattningen av det här spelet till fullo. Online Game & nbsp; Spaceinvasion drar igång i webbläsaren. Men innan du bege dig till dopp i stjärnan striden, vzglyanёm alla systemkrav vårt spel. Online spel Spaceinvasion körs i webbläsaren. För att fungera korrekt behöver du installera Adobe Flash Player. För närvarande stöds & nbsp; nästan alla populära webbläsare. När det gäller hårdvara och ndash; tillräckligt för en Pentium 3 datornivå med 16 MB RAM, det viktigaste som var tillgång till Internet. & Nbsp;

& nbsp;

& nbsp; i spelet Registrera dig & nbsp; Spaceinvasion inte orsaka minsta lilla problem. För att börja spela måste du ange ditt val & nbsp; nick & ndash; spelarnamn, lösenord, e-postadress, födelsedatum, hemland och ange att du accepterar villkoren i detta avtal. & Nbsp; Datum & nbsp; Spaceinvasion kan du få nyheter om & nbsp; uppdateringar till spelet, samt väsentliga händelser i spelet till din brevlåda, om du önskar att du kan samarbeta distribution.

Spaceinvasion onlineregistrering kan du vara i en värld av galaxer. Du kan skapa din egen stjärnsystem, eller ange en befintlig. & Nbsp;

& nbsp;

& nbsp;

& nbsp; Center of din galax stellar & ndash; Planet på & nbsp; som kan vara en hel del fördelar, men det kan finnas nackdelar. En av de viktigaste kvalitetsparametrar av planeten - tillgången till resurser för utveckling (Kryptonite, malm, metall, krydda), kan den typ av atmosfären också komplicera ditt liv, och producera energi på ett av tre sätt. Dessutom har varje planet sin egen omgivningstemperatur, & nbsp; deras fysiska storlek och & nbsp; koordinaterna i galaxen. Spaceinvasion online spel så att du snabbt kan förbättra din planet ekonomiska och militära utvecklingen av planeten, kan du följa i & nbsp; avsnitt & laquo; en översikt över hela världen & raquo; . Du måste också se upp för byggnader, genomföra vetenskapliga förbättringar och att bygga och tåg flotta.

& nbsp;

& nbsp; Play Game & nbsp; Spaceinvasion på nätet, alltid spännande, det hjälper att slappna av, men det kommer att bli en semester där du måste använda din limpa för utan kompetent, taktisk och ekonomisk framställning av din flotta och din planet kommer att förstöras av fiender.

Om du bestämmer dig för att satsa resurser och nbsp; i vetenskap och ndash; Detta är ett mycket bra drag, eftersom vetenskapen invistitsii föra en ökning av utvinningen av resurser eller makt av flottan. Bland de byggnader som vi observera min, som är engagerade i utvinning av metaller, kryptonit & ndash; Detta & nbsp; två viktiga byggnader, som ger energi och resurser att bygga. Dessa & nbsp; rikedom måste lagras i lagret. Spela spel online & nbsp; Spaceinvasion du väldigt ofta, och du kan följa livet på er planet, men glöm inte om krigsflotta, och någon självrespekt spelare bör ha en egen flotta. & Nbsp; I butiken har du möjlighet att köpa en speciell jobb som kommer att fungera när du spelar Spaceinvasion. Med Spaceinvasion play & nbsp; du kan från överallt där det finns tillgång till internet & ndash; oavsett om det är en mobiltelefon, en tablett eller en gammal dator. Star strider som kommer att blossa upp på din planet kommer att ge dig en chans att bekanta sig med nya & nbsp; människor och ha kul.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more