Dina bokmärken

Soulland Reloaded

Alternativa namn:

Soul Land Reloaded är ett spel i den populära MOBA RPG-genren, anpassat för mobila enheter, tack vare vilket du kan tillbringa en spännande tid var som helst. Grafiken är ljus och färgstark i en tecknad stil. Prestandakraven är inte höga så även om du har en långsam smartphone eller surfplatta kommer du med största sannolikhet att kunna spela bekvämt på den. Röstskådespeleriet är gjort professionellt, musiken är energisk.

Här är en uppdaterad och omarbetad version av kultspelet Soul Land. Den här utgåvan har testats och godkänts av utvecklarna av den ursprungliga utgåvan.

Det finns ännu fler

hjältar, och möjligheterna att förbättra och anpassa dem är mycket bredare.

Slutför ett kort självstudieuppdrag som inte tar lång tid eftersom gränssnittet är intuitivt och enkelt, och börja sedan spela.

 • Skapa ett team av hjältar
 • Delta i strider och skaffa erfarenhet
 • Nivellera dina fighters
 • Samla kort för att öka klassen av krigare i din trupp
 • Kommunicera med andra spelare i den inbyggda chatten
 • Skapa skrån och slutför gruppuppgifter
 • Uppgradera din utrustning för att göra din armé ännu starkare

Listan är liten, men det här är bara huvudaktiviteterna, i verkligheten finns det mycket fler uppgifter. Du kan spela Soul Land Reloaded så länge du vill och det kommer alltid att finnas något att göra.

Det finns inga värdelösa material eller hjältekort i det här fallet. Resurser som du inte behöver kan omvandlas till användbara.

Kämpa på alla spelplatser och vinn.

Kompletta berättelser tillgängliga för närvarande i spelet:

 1. Ta Tang Sans otroliga resa
 2. Sök efter Shrek the Seven Devils i spelets viddighet
 3. Besök Seagod Island
 4. Hitta själsdjur

Handlingen är intressant. Det kommer att förbereda dig för tuffare strider med andra spelare eller att slutföra kollektiva uppdrag på nätverket.

Hjältar har sina egna klasser, från vanliga till legendariska. För att få en fighter i din trupp måste du få ett visst antal kort. Efter att ha samlat fler kort kommer du att få möjligheten att öka klassen för denna karaktär.

Victory beror väldigt ofta på lagets sammansättning. Att få ihop rätt lag är en konst. Du kan hitta färdiga lösningar online eller experimentera på egen hand.

Kolla hur framgångsrikt dina fighters kan slåss tillsammans, det enklaste sättet är i dueller med grupper av andra krigare på arenan.

Utvecklare är intresserade av nya spelare, så de har ansträngt sig så att du snabbt kan utvecklas och närma dig nivån för erfarna krigare.

Du kommer att få generösa belöningar för att logga in, de kommer att vara särskilt användbara under de första dagarna av spelet.

Spelbutiken uppdaterar regelbundet sortimentet. Du kan köpa hjältekort, material för att förbättra utrustning och andra användbara föremål. Betalning accepteras i spelets valuta eller riktiga pengar.

Du kan ladda ner

Soul Land Reloaded gratis på Android genom att klicka på länken på den här sidan.

Börja spela just nu och skapa din egen oövervinnerliga trupp!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more