Dina bokmärken

Sonic & SEGA All-Stars Racing

Alternativa namn: Sonic & SEGA All-Stars Racing

Processor: Pentium 4/Athlon 64 3.

Sonic Sega All-stars uppruggning - arkadspel baserad på äventyr en av de mest kända spelkaraktärer av datorn världen, Sonic Hedgehog. Racing Sonic erbjuda oss att hålla konkurrensen mellan någon av karaktärerna i spelet serie bisarra bil eller motorcykel. Var och en av de tillgängliga tecknen kommer att få sin exklusiva funktion som den kan tillämpas vid incheckningen Sonic Sega All-stars. Sonic racing spel, samt andra sidoprojekt, som tennis och många andra, som bygger på idén om serien, gör däremot titta på en spelvärldar och de mest populära spelen i historien av interaktiv underhållning.

Innan spelet Sonic Sega All-stars uppruggning visar vi en mycket dynamisk och färgstark video, där smaragd djungeln på olika fordon, flygplan, bilar, motorcyklar, flyga igenkännbara karaktärer av alla spel i Sonic. Nästa Sonic Sega spel som heter avancerad meny där du kan välja ett av flera alternativ raser. Hem och mål i varje steg - ockupera de bästa platserna som bara tre.

Heroes

Här möter vi gamla vänner som Dr Eggman, Tails räv, Ryu Hazuki, apa Amigo, Sonic själv och en massa andra tecken från universum av spelföretaget Sega. Varje karaktär kommer att paras med sitt fordon och det kommer att vara omöjligt att ersätta.

Sonic Racing är inte så komplicerad och anspråk på naturlighet fysiska modeller, är det dock inte nödvändigt för spel av denna genre. Samtliga tävlingar kommer att hållas på högsta hastighet, och vybudete konstant tryck på gasen och försökte mer effektivt in i nästa sväng, tjänar detta bonuspoäng eller tillfällig acceleration. Förutom att var och en av spåren kommer att arrangeras lådor med alla möjliga användbara bonusar som målsökande missiler, minor eller hanteras accelerator.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more