Dina bokmärken

Sonic Generations Nostalgia Edition

Alternativa namn: Sonic Generations Nostalgia Edition

Processor: Core 2 Duo 2 GHz / Athlon 64 X2 4000 +

RAM: 2 GB

Grafikkort: 512 MB minne

Diskutrymme: 11 GB

Spel Sonic Generations utvecklades av designers och programmerare av Sega till 20-årsdagen av ett av de mest populära karaktärerna i datorvärlden - en igelkott som heter Sonic. Sonic Generations släpptes nästan alla befintliga spelplattform, och tomten var att bära fans modig igelkott fart på alla delar av spelserien, som erinrar varje av hans äventyr. Spelet styr huvudpersonen i tid för alla tidigare delar av spelet, som börjar med den första, i vissa kan resa för att möta sig själv.

Computer resan

Det är värt att notera att utvecklingen av spel för olika plattformar hade några skillnader mellan konsolversionerna, och det som släpptes till PC. Så, har Sonic Generations PC ett antal viktiga skillnader. Den första är enkel navigering genom spelet nivåer, världar som var och en kan nås från den speciella placeringen av World urvalsnivåer, som påminner starkt om de initiala nivåerna av de första delarna av Sonic spel. Första nivåns navigerings Sonic Generations är helt interaktivt, kan det göra allt på samma sätt som i alla andra - springa, hoppa, interagera med objekt runt omkring oss, det enda som inte är i utgångsnivån, så att fiender och du kan flytta utan säkert att snubbla på en annan mutant eller ner på spikar. Inledningsvis spelet Sonic Generations ger oss nästan färglös val världsnivå, men som du framsteg genom färgen blir det ljusare och kommer att öppna nya nivåer, transporterar hjälten i den klassiska världen är Sonic, den moderna, och senare öppnade en tredjedel värld - eran Dreamcast.

Sonic världar

Alla tre spelen i världen skiljer sig från varandra, men behåller den allmänna atmosfären. Var och en av nivåerna av någon av världen kommer att bestå av fyra sammankopplade episoder, och varje nivå kommer att öppnas efter passagen av den tidigare, och det spelar ingen roll till vilken världen kommer att behandla denna nivå, har spelet en strikt ordning. Efter passagen av den moderna världen, när Sonic kan vinna på boss i den moderna världen Sonic öppen och bonus fjärde världen, vilket är en bristfällig mekanism inom vilken huvudpersonen måste samla de sju kaossmaragd. När alla stenar kommer att samlas in, och mekanismen är fast, kan du komma åt striden med skurken av alla spelvärldar.

Bonus

I var och en av de handlingar av någon nivå i spelet kommer att vara dolda bonus Red Star Ring, vilket ger en möjlighet att öppna nya, outforskade tidigare kompetens, öka din hastighet eller höjd hoppning hjälte eller lägga till nya typer av attacker, vilket inte bara att arbeta för dig på en resa . Du bör vara försiktig, eftersom placeringen av de fem omhuldade ringarna kommer du att upptäcka en av de många vänner i Sonic, en liten dialog före varje episod. Efter att ha gått igenom alla nivåer, är spelet inte komma till ett slut, och innan spelaren kommer att öppna ytterligare uppdrag där han kan inte bara spela Sonic, men även andra tecken, som utför speciella uppgifter och få några extra belöningar.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more