Bokmärken

Sång av solaris

Alternativa namn: Sång av solaris

Song of Solaris: inte allt är lugnt i Laputa Kingdom

Spelarens spel Song of Solaris tar dig till kontinenten Laputa, vilket är känt för anime fans. Här regerar kraften i magi, som stöds av tekniken. Historien om detta territorium visste alla möjliga tider och fredliga, och när demoner härskade det. Men de har inte dykt upp i Laputa i femhundra år tack vare ordern. Under den här tiden lyckades invånarna vänja sig till ett lugnt liv, och på de gröna fälten gräver unicorns fredligt igen. De onda krafterna förklarade sig emellertid igen, och invånarna började alltmer märka monster på sina fält. Det är dags att ringa på modiga hjältar som inte är rädda för att spela Song of Solaris, som utrotar skurkarna.

personer, klasser och husdjur

När Song of Solaris-registrering är klar, börja utforska inställningen. Folket i sagolandet ser ut som en snyggare babydocka med stora ögon, sticker ut svansar, korta kjolar och trosor, barnhattar. Samtidigt på ansiktet av en manlig karaktär kan växa ett tjockt skägg, och en liten tjej kommer att svänga ett damasksvärd. Och denna armé är redo att motsätta sig de hemska demonerna och formidabla monster.

Alla tecken är indelade i sex grupper:

  • Trollmännen är inte de bästa fightersna i närakanten, men de är inte mer hemska när det gäller psykologisk attack. Med hjälp av totems och stavar tar de kontroll över fiendens enheter och kontrollerar situationen på fältet.
  • Krigarna slåss med sina svärd, mot fienden ansikte mot ansikte. Efter dem är resten en bit av arbete.
  • Skyttarna håller sig borta från frontlinjen, men från långa ställen straffar de fiendens armé och lanserar sina pilar på den.
  • Jägare spårar ner en motståndare, rör sig över fältet och kommer in i en fiendens baksida. De har hög hastighet och en hög destruktionskoefficient.
  • Magi är fortfarande fans av massakern. De vänder sig till de gamla stavarna och skickar dem skickligt till fiendens massförstörelse. Men fysiskt så svag att de inte kommer att stå emot en liten jab.
  • Shamans slår tamburiner och kallar hjälp av andar när sår av kamrater ska läktas De kan kallas pacifists, som inte dödar sig själva, och ber för frälsning av dem omkring dem. Med hjälp hjälper de allierade krigarna hälsan och förvärvar tillfällig oskuldlighet.

I fantasivärlden är det vanligt att förvärva olika sällskapsdjurhjälpmedel, och denna produkt är inget undantag. Här kan du växa din egen eller tämja ett vilddjur, men förutom djur, spelare, drakar, elvar, robotar och växter kommer att följa med spelarna.

I början är husdjur i två stater: bebisar eller vilda. Spädbarn ska förbättras hela tiden, ackumulera erfarenhet i strider och förvärva objekt. Du kan få assistent på olika sätt:

  • Besegra monsteret i strid, och tämja sedan honom
  • Investigering av fängelsehålor på jakt efter ett husdjurs ägg
  • Hämta ett ägg för någon prestation, eller delta i spelhändelser
  • Passera det förbjudna antika sättet och ta drakens ägg från den andaslösa kroppen av boss

Vad kan man förvänta sig av fighting

Fighters i iPlayer Song of Solaris förekommer som en steg-för-steg-åtgärd, när efter varje av ditt lunge följer en motståndares svar. Du kan använda "avtoboem", men bara i det fall då fienden bara inte kan orsaka allvarlig skada. I andra fall garanterar funktionen en 90% förlust från din sida.

Det svåraste att kämpa med cheferna och för att besegra dem måste du ha tid att samla tillräckligt med färdigheter för att inte bara repulse utan för att krossa fienden med makten. Men segern kommer att tilldelas av utvecklarna, och du får en anständig belöning.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more