Dina bokmärken

Konflikt. The Art of War

Alternativa namn: Lödmetall Inc.

Konflikt Game Art of War - kampen om makten.

Konflikt AVP - strategiya Art of War, för de användare som vill skapa sin egen kraftfulla modern armé och få status som en militär ledare och oöverträffad mudrogo pravitelya. Kännetecknande för denna speciella webbläsare multiplayer online-spel är att människor här kämpar sinsemellan, inga orcher och troll har militärbaser, infanteri, tunga bepansrade fordon, flygplan och inga sagolika tecken.

Vse Handlingen utspelar sig i en fiktiv afrikanskt land. Det finns mineraler och sällsynta resurser, och spelare som kan styra gruvor och makt, kommer att kunna helt styra världen. Men inte alla så enkelt i denna värld är en enorm konkurrens, företag och länder, inte räknar de lokala grupperna och gäng, vill få vad de vill. Därför bara en noggrant utformad strategi för seger, bara byggt en taktik för krigföring och klok fördelning av resurser inom militärbasen gör det möjligt för spelaren att ta ställning, att räkna med alla andra.

Spelet konflikt AVP registrering krävs för att passera det kan vara bara en halv minut, är det nödvändigt att komma med namnet i motsvarande fältet e-postadress och spelet lösenord, i det här spelet finns det inget förfarande bekräftar postadress, omedelbart efter dessa enkla steg kan du gå vidare till det stadium av lärande.

 

 

100 tusen Funktioner konflikt AVP.

Från den allra första anblicken, kommer användaren att se den utmärkta kvaliteten på spelet. Det är tydligt alla detaljer och landskap, även slät yta brännande sol brända jorden. Musikalisk arrangemang inspelade bakgrund ger stämningen och ljudeffekter kompletterar realismen i vad som händer på datorskärmen.

Åtgärder i spelet Art of War konflikter börjar med en ganska detaljerad instruktion. Spelet har flera resurser som krävs för utveckling:

    Bränsle
  • ;
  • Boepripasy;
  • Prodovolstvie;
  • Almazy;

Vse dessa typer av resurser som behövs för inledande konstruktion laget, militär, säkerhet och resursbyggnader, som i framtiden kommer att vara att bygga upp och stärka armén är redo att möta motståndare.

I början behöver utvecklarna inte skona mest värdefulla spelets valuta - diamanter, så avyttra dem är mycket försiktig, eftersom vid högre nivåer de kommer att få inte så enkelt, och de kan behöva för en hel del.

Målet med spelet är att skapa en effektiv och kraftfull armé att ta kontroll över alla nya områden är rika på värdefulla resurser, men spelare kan välja andra sätt att utveckla deras underavdelningar. Utan War soldater Inc. gjorde inte, om användaren inte kommer att attackera sig själv, måste den bygga ett starkt försvar, eller att gå på diplomatisk väg genom att teckna avtal om försvar eller icke - aggression.

I spelet, förutom de verkliga utmanare är framför datorer, och det finns virtuella motståndare. Bots är lokala gäng, de inte tvekar att attackera, även om deras trupper och inte mycket stark, kan ge problem.

Art of War spel konflikt med fördelningen av krafter - offensiva och defensiva. Vad armén att stärka strategin beror på valet av spelaren, men i ett konstant brist på resurser kan fyllas på i en attack mot andra baser, vilket gör spelet mer aggressiva och intressant, eftersom helt enkelt ingen en inte kommer att beröra. En annan underbar gåva från utvecklarna av en bunker, är det möjligt att dölja trupper och resurser, och efter ansamling av styrkorna plötsligt att tala på motståndaren.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more