Dina bokmärken

Skyrama

Alternativa namn: Skayrama

Spelet Skyrama nätet & ndash; är en fri simulator flygplats där du blir chef för din egen flygplats.

För att spela Skyrama, måste du ha systemkraven:

Minst: & nbsp;

& bull; Operativsystemet är Windows XP SP3, Windows 7, Windows Vista,

& bull; processorn Pentium & copy; III, 1,6 GHz eller (Mac OSX) kompatibel dator; & nbsp;

& bull; 16 MB grafikkort rekommenderas 32 MB eller mer,

& bull; minnet av 265 MB RAM, rekommenderas 512 MB RAM,

& bull; Flash Player Adobe / Macromedia Flash Player version 9. 115. 0;

& bull; Internet Explorer från version 6 och Firefox med den andra versionen.

REKOMMENDERAD:

& bull; Operativsystemet är Windows XP SP3, Windows 7, Windows Vista,

& bull; Intel Core 2 Duo, AMD Athlon X2 3GHz,

& bull; 2 GB minne eller mer,

& bull; grafikkort NVIDIA GeForce 8800-serien eller ATI Radeon 4800-serien, 512 MB.

Skyrama onlinespel kräver ingen nedladdning och installation, behöver du bara passera Skyrama registrering. Gå i spelet Skyrama är följande:

1. Ange & nbsp; smeknamn & ndash; Det namn under vilket du spelar.

2. Ange ditt lösenord och upprepa det.

3. Ange e-post.

4. Du accepterar villkoren och användaravtalet och bli en registrerad spelare.

Så snart registreringen är klar Skyrama, kommer att göra den ansvariga sak & ndash; bygga sin egen flygplats!

spela spel online Skyrama inte bara intressant, men även användbar, för här zadeystvuete alla sina organisatoriska färdigheter. Det finns inga restriktioner och begränsningar för utvecklingen av flygplatsen & ndash; fri i sina fantasier.

Du måste utforma serviceboxar för flygplan och terminaler för passagerare. I Skyrama nätet är alla baserade på principen om samarbete mellan aktörerna & ndash; kommer att kunna organisera flyg till varandra och utbyta varor. Flygplatser Besökande vänner och uppmana dem att besöka din egen, kunna vända flygplatsen i största transportnav!

Spelet har ett stort utbud av flygplan och landskap. På din smak utrusta inredning och utveckla en design som ger eget högsta flygplats individualitet. Dekorera olika flygplatsbyggnader och färgglada föremål som kommer att fånga uppmärksamheten hos nya passagerare.

I Skyrama definitivt spännande att spela. I början av din flygplats är mycket liten och helt utvecklad & ndash; Det har inga byggnader, ingen infrastruktur och endast en bana. Under spelets huvuduppgift är att förvandla det till en stor internationell flygplats genom att utföra olika uppgifter.

Med bara en landningsbana, bör vi se till att det alltid har varit fritt. Endast flygplanet landade omedelbart ska släppa den andra körfält, väntar för landning. Efter landning ett annat plan, få en liten avgift, kan du senare investera i förvärv av modernare flygplan. Så tjänar snart tillräckligt med pengar för att kolla in butiken, där det finns många nya flygplan. & Nbsp;

Också, förutom att använda i spelet förvärvade pengar, har möjlighet att använda sina egna pengar. För att göra detta, behöver du bara att omsätta dem i spelet. Således kommer du att ha pengar, inte bara för byggandet av nya lyxiga byggnader, men också för byggandet av parkeringsplatser och busshållplatser.

När du är klar med byggandet av alla nödvändiga byggnader och zaasfaltiruete bana, måste du hitta sätt att locka passagerare. En sådan metod är byggandet av den ljusa fantastiska byggnader. För att uppnå framgång passagerare spelar en avgörande roll, så alla möjliga sätt att engagera dem i sin egen flygplats. & Nbsp;

För att spela spelet online Skyrama aldrig bli uttråkad & ndash; Det finns alltid mycket att göra: man måste tillgodose alla flygplan att genomföra sin inspektion, kontroll lastning och transport av bagage, förbereda planet för nästa resa & hellip;

Det är intressant att observera privatliv hjältar & ndash; & Nbsp; kommer att kunna ta reda på vem startade en annan nya styrenheter och varför piloten hade grälat med den högsta flygvärdinna.

Online spel Skayrama tillåta & nbsp; ha kul och att tillbringa sin fritid. Resor till de mest avlägsna lilla hörn av planeten & ndash; Klättra upp i himlen och erövra nya höjder!

& nbsp;

& nbsp;

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more