Dina bokmärken

Skyburg

Alternativa namn: Skayburg

Skyburg är ett nytt ord för den virtuella spelvärlden world

Russianska ryska företaget Awesomatic Games är fortfarande nytt för skapandet av MMORPG-leksaker, men har redan fått fans som gillade spelet Skyburg. Det här är verkligen en stilfull karismatisk produkt i stil med steam-punk, där det viktigaste transportmedlet är luftskeppet, och forskare experimenterar med åsnor med psykotropa förmågor.

Innan du öppnar världen med flygande städer, mutanter och zombier efter apokalypsen, men som presenteras inte i en dyster atmosfär, men med humor och i en tecknadstil av tecknade serier.

Players väntar på starka motståndare, otroliga faror och att besegra dem, du behöver din egen flotta. Bräckliga tjejer, rockgitarrister, åkare, cyklister kommer ut på slagfältet med tunga batonger, nunchucks, kanoner. Väntar på dig:

 • strider
 • Torgovlya
 • Vanliga utflykter utanför stadens gränser
 • Podarki
 • Kvesty
 • Utvinning och andra uppgifter

Tja, vad är din styrka?

Det beror på dig om du kan passera genom Dödens sjö, skämma över med hemska zombies och undvika döden. Om i Skyburgs motståndare är lika i styrka, då utanför det behöver du max lycka och liv för att ställa upp värmen från onda andar.

För att vinna varje detalj är viktigt: hur många soldater är anställda, hur de placeras på platsen, vilka färdigheter att använda. För att kunna spela i Skyburg behöver du inte följa den uppförandekod som grundas av tomten. Alla steg är ditt beslut. Även om du behöver utföra en viss uppgift, bestämmer du bara hur man gör det. Efter skarmen, se mer detaljerat vilka förluster fienden led, vad du är och omedelbart återhämtad troféer kan ses. Men eftersom dina motståndare är riktiga spelare kommer det att finnas en Skyburg-registrering som gör dig till en bosatt i den himmelska staden Skyburg.

Välj försvarspunkter och fördela enheter på slagfältet: åsnor, rockgitarrister, tv-robotar med propellrar, gelé och treögda varelser och andra. När signalen till början av slaget ges, kan du inte längre styra tecknen och ändra något. De kommer att agera självständigt, och du observerar bara situationen, kan inte ändra någonting, även om du ser ditt eget misstag i styrkorna.

Celestiallivets valuta

Utan en guldreservat blir det svårt att motstå motståndarna, och en av de viktiga punkterna som måste följas är att tjäna bullar. När du går in i spelet varje dag får du en bonus som ökar varje gång. Om den första dagen på ditt konto faller 250 enheter, ökar beloppet: 500, 1100 Det kommer också att finnas bonusar för segrar i strider, men vart kan jag spendera dem? Genom att uppgradera ditt flygskepp kommer du att göra det till ett riktigt krigsmonster. Det är användbart att köpa alla möjliga speciella förmågor, till exempel:

 • läkningskraft för att läka din egen squad
 • Powerful air strike
 • Minsta eller maximala attack
 • Energiyu
 • Additional Life

I några trevliga words

Skyburg iPlayer är utformad så att det kan spelas, utöver datorn, på tabletter och mobiltelefoner. Utvecklare fortsätter att korrigera fel, ständigt förbättra produkten och arbeta för framtiden. Det kan ta lite tid, och webbläsarstrategin kommer att fyllas på med nya tecken och funktioner. Men nu är hon bara vacker. Det är trevligt att du inte behöver förstå funktionerna och hanteringen länge, registrera, gå in och spela på ditt nöje. Och det finns något att få glädje av: vacker grafik, originalstil, en mängd olika handlingar, diskret humor.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more