Dina bokmärken

Silkroad Online

Alternativa namn: Silk Road Online

presentera dig multiplayer online rollspel som tar dig tillbaka i det antika Kina, Mellanöstern och Europa. Detta är Silkroad Online-spel där Stora Sidenvägen är en anslutande bana mellan världarna i Asien och Europa. Du har en chans att göra dina äventyr bidrar till curlicue Sidenvägen. & Nbsp;

& nbsp;

Online Game & nbsp; Silkroad kräver & nbsp; ladda ner och installera spelet & nbsp; på din dator. För att göra detta, följ dessa steg:

1. På huvud platsen för spelet downloader ladda ner spel (3. 2 megabyte)

2. Kör sedan den nedladdade filen och öppna ditt spel centrum.

3. Det väljer du fliken & laquo; Mina spel & raquo; där du kan börja ladda ner spelet Silkroad.

4. Efter utgången av nedladdnings start ladda ner filen utföra installationen av spelet. När du startar spelet kommer du automatiskt ansluta till spelservern.

& nbsp;

För att kasta sig in i en värld av äventyr silkroad spela i den, måste datorn uppfylla följande minimikrav:

Processor: Pentium 3 800 MHz eller högre

RAM: 256 MB

nivå grafikkort: GeForce2 eller ATI 9000

Ljud: DirectX 9-kompatibelt. 0c karta

Hårddisk: 4 GB eller mer

Operativsystem: Windows 98, ME, 2000, XP, Vista.

Då måste du föras enkel silkroad & nbsp; registrering:

1. I & laquo; registrering & raquo; på huvud webbplatsen för spelet du ange vilken typ av karaktär (köpman, jägare eller tjuv)

2. Ange ditt nya användarnamn (det namn under vilket du kommer att lära sig i spelservern)

3. Nytt lösenord bekräftelse. Ange också en hemlig fråga (din mammas flicknamn, och så vidare. ) Och svaret, om du glömt lösenordet.

4. E-post

& nbsp;

Då måste du bekräfta att du accepterar de spelreglerna. Alla dessa data skickas som en begäran om registrering. Efter en tid på bekräftelse din e-post kommer med en länk till din profil i spelet, då kan du anta att registreringen i spelet & nbsp; Silkroad över.

För närvarande innehåller Silkroad online spel 2 lopp: européer och kinesiska.

Den europeiska rasen. Spela spelet & nbsp; Silkroad online europeiska rasen kan med hjälp av de sex teckenklasser: Warrior, Mage, Sorcerer, Bard, en präst och en rövare. Varje klass är unik och har speciella förmågor i spelet. Den europeiska rasen är helt fokuserad på spelet gruppen, som kompenserar för den svaga de enskilda aktörerna. Varje klass grupp har sina egna mål, som motsvarar hans förmåga.

& nbsp;

kinesiska rasen.

kinesiska rasen inte utesluta enskilda passage och beväpnad med en mängd olika vapen: svärd, pilbåge, spjut. Att utveckla kunskaper i ett visst vapen tillåter spelaren att kombinera det med andra former och följer en unik gren utveckling. Spelar för karaktären av den kinesiska rasen, kan du utveckla en karaktär på egen hand, utan hjälp av gruppen.

Online spel Silk Road uppdateras regelbundet, och Dungeons & Dragons Online världen förändras inför våra ögon. Och därmed möjligheten till nya raser, tecken och klasser.

& nbsp;

& nbsp;

Som nämnts ovan, under registrering, kommer du att välja ett yrke, & nbsp;

som du är inbjuden att spela i & nbsp; Silkroad att få nivå 20. De är tre: Merchant, Hunter, Rogue.

Merchant. För att spela spelet online & nbsp; Silkroad för näringsidkare efter att få nivå 20 huvudet till Guild of Merchants. Genom att gå guild du skapar ett smeknamn, och nya kläder köpman. Efter låne organisatoriska frågor: köp transport, skapa en grupp med andra handlare och jägare att bättre skydda vagnen, köpa varor och föra den till andra städer för fyndat.

& nbsp;

Hunter. Målet är att skydda husvagnar Hunter från att attackera banditer och monster. För detta får han en procentandel av försäljningen handlare. Du kan bli en jägare efter att få nivå 20, anslöt sig till Guild of Hunters och organiserade grupper (husvagn) med näringsidkare och andra jägare.

& nbsp;

skälm. Efter att ha anslutit en guild nivå 20 Rogues 'Du får upp till vägen av äventyrlighet, var att överleva måste du göra plundring passerar husvagnar skapar ett gäng med andra rövare. Det bör vara försiktig med jägare som får en belöning för ditt huvud.

& nbsp;

Silkroad online-spel (Silk Road) - skapandet av det koreanska företaget Joymax som tack vare sin yttre skönhet och interaktivitet i världen kommer att torka näsan många onlinespel i samma genre. Du kan skapa en karaktär helt individuellt och oberoende från spelet. Allt som räknas är din spelmiljö och din lösning. Registrera dig & nbsp; Silkroad fördjupa dig i en värld av resor på megastäder i den antika världen (Bagdad, Konstantinopel, Damaskus), liksom andra motstycke magiska stad. Det är en värld av äventyr för spelare som reser från hela Asien, Amerika och Europa. Gå med dem! & Nbsp; & Nbsp; & Nbsp;

Äventyr i en värld av Sidenvägen på nätet väntar på dig!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more