Bokmärken

Skärmar av drömmarna

Alternativa namn: Skärmar av drömmar

Shards of the Dreams online är en gratis webbläsarbaserad RPG tillverkad med flash. Spelet kräver inte nedladdning av klienten, men för att utöka spelets möjligheter och förbättra den färgglada designen utvecklades ett klientprogram som kan laddas ner om så önskas.

I online-spelet Shards of Dreams kommer du att kasta ut i en mörk och skrämmande virtuell värld som bildas efter en förödande universell katastrof, där det finns en konfrontation mellan två sidor, som kallas kejsardömet och ödemarken, mellan vilka det finns evigt hat och fiendskap.

För att komma in i denna värld måste du först gå igenom registrering i spelet Shards of Dreams. Du måste ange ditt e-postmeddelande och lösenord, acceptera registreringsvillkoren.

Efter registreringen av Shards of Dreams kommer du in i spelet, där du är inbjuden att klara den första träningsuppgiften, som kommer att introducera dig till grunderna i detta spel och gränssnittet. Detta uppdrag ger inte bara praktiska färdigheter, utan också en tillräcklig erfarenhet.

Shards of Dreams online-spel, inbjuder dig att välja en klass för din karaktär. Det finns bara fyra av dem i detta spel för varje stridande sida (4 klasser för imperiet och 4 klasser för ödemarken): krigare, tjuv, präst och magi.

Spela spelet Shards of Dreams online, du kan ändra din klass i Academy (Mist Village) upp till tionde nivån gratis. Efter den tionde nivån måste du betala ett visst belopp för att byta klass.

Så efter att du redan har vant dig med Shards of Dreams online och nått den andra nivån befinner du dig i byn Mists, där många uppgifter redan har förberedts för dig. Här kan du erbjuda dina äventyrstjänster till Hunter, Blacksmith, Dark Personality, Fisherman, Innkeeper och Dorion's Servant. Dessutom kommer du att träffa Sage Uk, Old Miner och gamla Kaspar, som bor i utkanten. Framgångsrikt genomförande av deras uppgifter ger dig möjlighet att komma nära att gå vidare till nästa nivå!

På den femte nivån får du dina första poäng, som kan fördelas mellan parametrarna. Genom att ändra dessa parametrar påverkar du följande karaktärsegenskaper:

Strength är kraften i närstrejken och den totala bärkapaciteten för karaktären;

Agility är chansen att undvika och chansen att klara en kritisk hit på spelaren;

fysik påverkar spelarens allmänna hälsa och uthållighet;

Animity är chansen att slå melee (för alla spelare) och varierade (för bågar och några trollformler);

lycka är en kritisk träffchans och ökar chansen att få byte från monster / kistor;

intelligens är den totala mängden mana av en karaktär.

Alla online-uppdrag som erbjuds i spelet Shards of Dreams ger dig inte bara en solid mängd erfarenhet och pengar, utan också olika saker som underlättar spelets fortsatta gång.

Det kommer att vara mycket intressant att spela Shards of Dreams, för närvarande finns det fyrtio nivåer av karaktären.

Spela online-spelet Shards of Dreams, du måste gå till fängelsehålorna - det här är platser där det finns mycket allvarliga monster, efter att ha besegrat vilka, kommer du att få ersättning i form av rik loot och belöningar för uppgifter.

Shards of the Dreams erbjuder flera varianter av Dungeon:

Dungeons för solopassage - designad för en spelare, men det bör noteras att strider där är svårare än strider på ytan. Här är monster starkare, de har ofta unika förmågor och attackerar i grupper.

Gruppfängelsehålor (inte designade för att vara färdiga ensamma) måste du samla en grupp spelare av den erforderliga nivån, fylla på olika drycker och mat, och sedan kan du åka på äventyr.

Play Shards of Dreams, en karaktär som har en viss mängd rubiner kan skapa sin egen klan, men den kan bara ha de som tillhör ett av partierna (Empire eller Wasteland). Tänk på att du inte kan acceptera en spelare från den andra sidan i en klan och även byta sida medan du är i en klan. Detta kan bara göras efter att ha lämnat klanen.

I slutet av recensionen kommer jag att säga följande: spelet är värt att uppmärksamma och registrering av Shards of Dreams gör att du kan kasta dig in i denna fantasivärld!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more