Dina bokmärken

Alternativa namn: Shank 2

Shank 2 - arkadspel, gjord i stil med animeringen, den fortsatta äventyr i en före detta mördare, som stod på vägen mot reformer och hämnd för döden av sin älskade. Även i Shank 2 protagonist och korrigeras, men vanan att använda våldsamma sätt att lösa problem. För att göra detta används en mängd olika storlekar knivar, machetes och ett stort utbud av skjutvapen. Alla våldshandlingar dragen karikatyr, som i föregående avsnitt, allt gjort avsiktligt tuff och blodig. Handlingen är olika djupa tankar och den allmänna idén är att Shank, trött på den omgivande mayhem och brottslighet är löst hatade kriminella element visar att det är dags att leva tillsammans, men det sätt han valde för denna mycket radikala. Han snurrar och snurrar som en topp, rusar för tvådimensionella nivåer, rullar, hoppar och viftar knivar, exploderar och förstör horder av fiender. Har dragit blod fontäner och flyter som vatten, överallt finns det explosioner och skottlossning, flammande lågor, och allt som händer i hela spelet, från den första till den sista nivån. Huvudpersonen Shank 2 lakoniska och med jämnmod bulldozer sveper genom animerade nivåer, slå sönder allt i sin väg. Att förstöra fienden kan komma till hands allt som kan finnas från fienden eller till och med något som liknar ett vapen. Machete, motorsågar, basebollträn, knivar, pistoler, hagelgevär, eldkastare och till och med kastruller - allt kommer in i Shank 2. Shank 2 spel gör att du aktivt använda och miljön, lindra fienden i stora gropar och avgrunder, skjuta ner hängda laster hängande över huvudet på vanliga olyckor. Däremot kan de ta timmar, och för alla finns det en samarbetsläge, där företaget kommer att bli den andra spelaren att delta i försvaret av sina egna liv och flera kistor för att skjuta fienden som kommer klättra på dig i all oändlighet på alla sidor. Dessutom kommer gradvis att öppnas för att uppnå och nya kostymer för huvudpersonen, liksom utseendet på hemlösa eller andra bisarra arter.

Game Shank 2 inte kan anses vara en fullfjädrad actionspel i modern mening av genren av dataspel. I actionspel är inte att förneka den dynamik och hastighet, liksom rullar över brutalitet som huvudperson, tystlåten och arg och allt som händer på skärmen under alla uppdrag. Möjligheter i spelet begränsas bara av fantasin hos spelaren, längden på uppdragen och din reaktion.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more