Dina bokmärken

Shadow Gambit: The Cursed Crew

Alternativa namn:

Shadow Gambit: The Cursed Crew är en ovanlig strategi där du kommer att ha möjlighet att bli en riktig pirat. Du kan spela på PC. Grafiken är vacker, i tecknad stil. Röstskådespeleriet görs av skådespelare, musikutbudet är bra i piratstil. Om du vill njuta av bilden med maximal bildkvalitet behöver du en speldator eller bärbar dator.

Att vara en pirat i fantasivärlden Shadow Gambit: The Cursed Crew är väldigt roligt, men det kommer inte att vara lätt att slutföra uppgifterna som du tilldelats. Piratkopiering är inte ett lätt yrke och i det här spelet kommer du att ha möjlighet att se detta.

Huvudpersonens namn är Afia och med henne kommer du att gå igenom många äventyr:

  • Res över hav och oceaner, besök alla intressanta platser
  • Hitta piratskatter och gör dig av med skatterna som du vill
  • Bemästra nya stridstekniker och magiska färdigheter
  • Förbättra fartygets egenskaper och ändra dess utseende
  • Gör landstigning på exotiska öars stränder
  • Bli en del av besättningen på spökskeppet

Det här är några av aktiviteterna du kommer att göra när du spelar Shadow Gambit: The Cursed Crew på PC. Här väntar dig många roliga och spännande äventyr.

Innan du tar på dig komplexa uppgifter måste alla nybörjare genomgå lite träning. Det tar inte mycket tid, men det hjälper dig att snabbt förstå kontrollerna och spelmekaniken.

Händelserna där du kommer att bli en deltagare under spelet äger rum i en alternativ värld, under piratkopieringens storhetstid. Alternativa karibiska öar fångas av inkvisitionen, en lömsk organisation under kontroll av vilken befolkningen lider. Du har ett svårt uppdrag att befria öarna och alla deras invånare från tyranni. För att slutföra ett så svårt uppdrag kommer du att behöva alla krafter och resurser som du kan uppbåda.

Innan du börjar den sista striden, slutför alla förberedande uppdrag och uppgifter. Det kommer att bli intressant och kommer att fängsla dig under lång tid. Svårigheten med uppgifterna ökar gradvis, så när du får erfarenhet kommer du inte att bli uttråkad och kommer inte att ha för lätt att spela Shadow Gambit: The Cursed Crew.

Du kommer att möta många intressanta karaktärer under spelet och bättre förstå alla funktioner i piratlivet.

Alla strider kommer inte att vinnas första gången. I den här situationen kommer skeppets förmåga att kontrollera tid och rum att vara användbar för dig, det räcker att spara spelet vid ett visst ögonblick och du kommer att kunna återvända till detta ögonblick om du misslyckas.

Du kan spela offline, du behöver bara en internetanslutning för att ladda ner installationsfilerna innan du startar spelet.

Shadow Gambit: The Cursed Crew laddas ner gratis på PC, tyvärr kommer det inte att fungera. Du kan köpa spelet genom att besöka utvecklarens webbplats, på Steam-portalen eller genom att använda länken på den här sidan.

Börja spela just nu om du vill bli en modig kapten på ett piratskepp och rädda invånarna på de magiska öarna från den skoningslösa inkvisitionen!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more