Bokmärken

Sfären: Reborn

Alternativa namn: Sfera: Pererojdenie

Sphere: Reborn på nätet & ndash; Detta är den första ryska massivt multiplayer rollspel i fantasy stil.
Registrering i spelet sfär: Reborn tävlings- kräver en särskild klient, då införandet smeknamn, lösenord, e-post. Registrering Sphere: Reborn är inte nödvändigt om du redan har registrerat i något projekt GameXP företaget NIKTIA. Nätet. Om du har glömt ditt lösenord från systemet GameXP pass, spelet Sphere: Reborn onlinehjälp du återställa det.

I början av spelet kommer du att bli ombedd att skapa en karaktär och välja sitt utseende, inklusive tatueringar. Karaktären har flera egenskaper. Denna avdelning (militära framgångar), graden av (magical prestationer), hälsa, prana, mättnad, parametrarna för anfall och försvar. Den maximala Titelnivån och graden av & ndash; 60. När du spelar spelet online & nbsp; Sphere: Rebirth, att vid ett visst stadium i utvecklingen av din karaktär, han kommer att kunna välja ett yrke. Denna magiska yrke & ndash; Inquisitor, Druid, Wizard, Necromancer, och Archmage. Martial yrke & ndash; Crusader. Hunter Steel Mästare, Gunslinger, Bandier. Assassin, Barbarian, Thief och hovslagare utvecklingen av efterfrågan som en magisk och militära färdigheter. Yrken Guild Master kommer att lära dig, och för att förbättra i vald farkost du kommer att behöva göra sitt jobb.

För att spela spelet Sphere: Reborn på nätet och utveckla din karaktär, måste du döda monster som bebor världen. Dessutom NPC karaktärer som bor i tätorter, kommer att erbjuda dig ett uppdrag att förstöra monster och bra lön för det. Gå på jakt efter monster, kan du på egen hand, och kan ta ett företag, i detta fall nivån på monstret kraftigt öka. Ju högre monster dödades, desto fler erfarenhetspoäng får du. Allt i spelet mer än 150 olika arter av blodtörstiga monster.
Online Game & nbsp; Sphere: Reborn erbjuder flera alternativ för människohandel & ndash; eller NPC-återförsäljare eller andra spelare. I det senare fallet, kan du pruta.
För att spela upp & nbsp; Sphere: Rebirth är framgångsrik, kan du ange en grupp att utföra uppgiften, eller att ansluta sig till klanen. Klaner i spelet ett stort antal, men börja där är inte så enkelt, och för att överleva provanställningstiden.

För att vinna kommer du att få mer än 500 vapen och nbsp; och 50 magiska artefakter. Ett vapen som är tillgänglig avgörs av nivån på utvecklingen av karaktären.
Din karaktär är karma, som bestämmer platsen för hans uppståndelse och förlusten av saker dör. Karma kan förbättras genom att utföra vissa uppgifter.
Sphere: Reborn online spel kommer att ge din karaktär en receptbok, som kommer att skrivas recept använder pulver för att ge saker de ovanliga egenskaperna hos bok mantran där du lagrar trollformler.
Striderna i spelet dynamiska, för varje smak. Ibland tar det en storskalig strid av klaner för innehav av lås.

För att Sphere: Reborn spel, måste du bekanta dig med de fyra kontinenter & ndash; Hyperion Charon och Fedom Rhodos och åtta städer. I varje stad spelaren väntar på intressanta uppdrag, strider och fällor.
Världsområden har sitt ursprung i medeltiden, var det skapades av en munk som ville fly pesten härjar i en ny, lycklig värld. I stället, på grund av gripandet och utförande, en munk lyckats skapa en värld av lidande, som har utvecklats stadigt magi, liksom det finns olika monster. Det är en profetia som säger att omfattningen av världen kommer att gå under, och med den kommer att dö och vårt land, chockade många katastrofer slog till. Därför uppsättningen äventyrare söker den s.k. huvudnoden, som kan förhindra uppfyllandet av profetian.
Sphere: Reborn Online-registrering är mycket enkelt, men det kommer att få dig in i en värld av magi och riddare, där du kommer att kunna inta sin rättmätiga plats.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more