Dina bokmärken

Sfären

Alternativa namn: Sfera nätet

Online spel Sphere - ett beroendeframkallande spel som skapade inhemska utvecklare. Det kan göra en rimlig konkurrens av detta slag MMORPG spel.

Alla vet att få inhemska spel skryta god kvalitet, men vi kan säga att spelet Sphere nätet är undantaget från regeln. Första spelet kom redan 2003, men trots sin ålder, fortsätter spelet att växa och locka fler och fler nya spelare. Inledningsvis spela spelet online bara Sphere kunde laddning. Pris för användningen av spelet var 5 år. är månad. Men en hel del tid på nätet Sphere är helt gratis, vilket ytterligare attraherad av henne ännu fler användare.

Gå med i spelet Sphere går igenom de vanliga för denna typ av spel, system. Det första du bör göra - är att skapa en profil på webbplatsen för spelet. Du måste ange ditt användarnamn, lösenord och e-postadress. Omfattning Registreringen kräver också installation av spelet klienten, som kan laddas ner direkt från hemsidan. Som ni ser, spänner onlineregistrering Scope alla lite tid, lämnar den för spelet.

En gång passerade registreringsprocessen, kan du gå direkt till spelet. Enligt historien var världen skapades i spelet efter långa växlingar upplevs av gamla indiska manuskript med mantran för att skapa en mängd olika illusoriska universa, vilket är Scope. Inledningsvis var han bort från pergament av Indien i 1203, och sedan tillbringade mycket tid i det bysantinska biblioteket, som föll i händerna på sin bror Batiz. År 1348 drabbades Europa av en fruktansvärd olycka - en epidemi av böldpest. Som en tillflykt från en fruktansvärd sjukdom, bestämde Batis bror för att skapa en parallell värld av lycka. Men för att skapa det är nödvändigt att läsaren mantran var i lugn och ro, som inte fungerar, eftersom munkarna tänkt att bränna kättare Batiz. Just på grund av detta, i stället för den planerade World Happiness, av misstag skapade en värld av misär, där ett oändligt antal olika monster, går tiden fortare 12 gånger, och vart 666 år finns det en fullständig förstörelse. På grund av detta, i de yttre världarna börjar vara för olika katastrofer och olyckor. Sen på toppen av det försvann mellan världen utanför och Sfären.

Fångad i en helt annan miljö, människor gradvis började uppvakta världen, började skapa staden och staten. Det verkar som om allt går bra, men då som tiden gick, och tiden för förstörelsen av världen, och jag var tvungen att göra något. Naturligtvis försöker rädda världen kan vara att varje spelare.

Inom området kan spela på sex kontinenter. Hyperion - är den största ön, Helios - mindre ö, skild från honom senare en annan kontinent, som heter Rhodos. León - den yngsta kontinenten som alla senare delas från huvudkroppen och, faktiskt, en ö. De återstående två världsdelar - det Phoebus och Charon, som är respektive ljuset och mörkret. Charon fungerar också som ett fängelse för brottslingar. Över kontinenterna finns olika lås, vilket i de flesta fall tillhör olika klaner. Spela spelet på nätet är mycket lättare i någon del av klanen. En i den här världen är inte lätt! Generellt Sphere online-spel, som bygger i huvudsak på inter-klanen kamp, ​​inte i krig med läskiga monster.

Till skillnad från de flesta spel, är valet av karaktär klass utförs stegvis i passningar. Den huvudsakliga inkomstkällan för spelet är en kamp, ​​så det är inte troligt att spelet kommer att vara väldigt mycket en fredsälskande spelare. Omfattning måste spela i en av 14 olika specialiteter. Karaktären har bara två parametrar - den titel och magiska makt. Laddnings erfarenhet är bara för seger över fiender i strid.

Ganska bra i spelet grafik, särskilt påpeka är detaljerna i karaktärerna. Textur kvalitet lämnar mycket övrigt att önska, men så liten storlek på spelet klienten, är det ganska acceptabelt. Uppdrag i spelet, nästan alla väldigt lika och monotont, är det uppenbart att utvecklarna inte uttryckligen satsa på dem.
Därför har vi en ganska intressant spel speciellt för klanstrider och strider.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more