Dina bokmärken

Sekiro: Shadows Die Twice

Alternativa namn:

Sekiro Shadows Die Twice är ett av de bästa RPG-spelen för tillfället. Spelet har en dyster atmosfär, men det här är dess charm. Grafik på toppnivå, musik och röstskådespeleri ligger inte långt efter.

Händelser i spelet utspelar sig i Japan på 1300-talet, som på den tiden var ett osäkert land att leva i. Ständiga brutala krig mellan småherrar bidrog till detta.

I spelet måste du bli en utstött krigare över vilken döden inte har någon makt. Men detta gjorde huvudpersonens öde ännu sorgligare eftersom ingen vill dö så ofta.

Under spelet kommer du att:

  • Besegra flera motståndare
  • Rädda din överherre från listiga fiender
  • Bemästra teknikerna i ninja-arsenal
  • Förbättra stridsreflexer till den ultimata nivån

Huvudpersonen kommer att lida mycket på vägen mot målet. Efter att ha förlorat en arm och blivit besegrad av samurajen Ashina som gömmer sig i skuggorna, kommer han tillbaka till livet för att hämnas och för att rädda sin herre.

Enhandsfighter betyder inte nödvändigtvis svagare. Skapa en arsenal av proteser som kan döda fiender och vända svaghet till en fördel på slagfältet.

Kampsystemet är otroligt komplext, och arsenalen av tekniker som ska läras genom spelet är enorm. Detta förvandlar varje strid till en otroligt spektakulär händelse.

Var och en av bossarna i spelet har sin egen individuella kampstil och du måste anpassa dig till dem, annars vinner du inte.

  1. Mistress Butterfly skapar illusioner som kan vilseleda
  2. Den lagerförda jätten är en mycket farlig krigare tack vare hans ilska, vilket ger honom otrolig styrka
  3. En stor orm som bara kan besegras genom att hitta en lya där den bor i en vidsträckt dal
  4. Warlord Tenzen Yamauchi, en fighter vars bästa är att hålla ständigt i sikte, annars kan problem inte undvikas

Utöver de listade finns det andra fighters som bör fruktas. Försök att alltid vara redo för en kamp eftersom striden med en av dem kan börja när som helst.

Var försiktig när du reser runt i Sengokus värld. Det är inte alltid lätt att hitta dolda platser med värdesaker och användbara resurser. Och på så sätt kan du hitta karaktärer som vill chatta med dig eller ge hjälp. Döljande fiender är också bättre att upptäcka innan de själva attackerar dig.

Spelet är lite mörkt, men detta kompenseras av mycket originell och vacker grafik, som fångar atmosfären i Japan på den tiden väl.

Sekiro Shadows Die Twice kommer att hålla dig underhållen och svår att lägga ifrån sig.

Sengoku-perioden är en av de blodigaste i japansk historia. Genom hela territoriet kan du träffa många skickliga krigare, av vilka inte alla är vänliga. Dessutom närmar sig mörkret med manifestationer, vilket du måste bekämpa.

Sekiro Shadows Die Twice ladda ner gratis på PC, tyvärr kommer du inte att lyckas. Du kan köpa spelet på den officiella webbplatsen eller på Steam-portalen, där det ofta deltar i försäljningen och säljs med rabatt.

Börja spela nu för att stoppa skuggorna från att ta över och förstöra hela landet!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more