Dina bokmärken

De magiska kristallernas hemlighet

Alternativa namn:

Secret of the Magic Crystals är ett spel där du kommer att hantera en hästgård som ligger i en magisk värld. Du kan spela på en PC eller bärbar dator med tillräcklig prestanda. Optimeringen är bra, så det är inte nödvändigt att det är en speldator med maximal effekt. 3D-grafiken är färgstark och ganska detaljerad, även om den inte är särskilt realistisk. Röstskådespeleriet görs professionellt, musiken matchar den allmänna atmosfären i spelet.

Du kommer att ha möjlighet att lägga till legendariska invånare till ditt stall. Börja föda upp enhörningar, pegasi och andra otroliga hästar. Var och en av dessa varelser har sina egna unika förmågor som inte kommer att vara överflödiga under loppen.

Men innan du spelar Secret of the Magic Crystals på PC måste du genomgå lite träning, utan det blir det väldigt svårt att klara av sådana hästar. Detta kommer inte att ta mycket tid, på bara ett par minuter kan du börja spela.

Det finns mycket att göra under spelet:

  • Köp utrustning för hästar, experimentera med träns och hästskor
  • Koka ihop förberedelserna av trolldrycker som kommer att göra fantastiska hästar ännu snabbare
  • Utveckla din gård, bygg nya verkstäder och förbättra byggnader
  • Vinn loppen för att vinna 25 cuper och vinna varje säsong, lämna ingen chans för dina motståndare
  • Förbättra dina ridfärdigheter och bli den bästa ryttaren i fantasivärlden
  • Slutför uppdrag och hitta alla förlorade magiska kristaller

Detta är en lista över vad du kommer att göra under passagen.

Som du säkert redan förstått är detta ett unikt spel med mycket ovanliga hästar och ovanliga förnödenheter kommer att krävas för att underhålla dem.

För att göra träning så bekväm som möjligt för dig och dina husdjur har utvecklarna förberett 4 träningsfält. Vart och ett av fälten hjälper dig att bemästra och förbättra vissa färdigheter. Övervinna hinder och minska den tid det tar. Kolla in hur magiska hästskor fungerar; det finns mer än 30 typer av dem i spelet. Förberedda drycker påverkar också resultatet i hög grad, välj de som är mest lämpade för området där loppet kommer att äga rum.

Magiska kristaller ger många fördelar på gården, men för att hitta dem behöver du gå igenom uppdrag.

Ta hand om husdjuren som bor i stallet, även magiska djur kräver vård och näring.

Om du vill dekorera din gård och göra den mysig, kommer det att glädja inte bara dig, utan även hästarna. Placera dekorationer på territoriet, av vilka det finns mer än 700 typer.

För maximal bekvämlighet har utvecklarna förberett 5 svårighetsgrader, alla kan välja den lämpliga för att göra det intressant att spela Secret of the Magic Crystals.

Inget internet krävs, du kan besöka den magiska gården när som helst.

Tyvärr kommer det inte att vara möjligt att ladda ner

Secret of the Magic Crystals gratis på PC. Du kan köpa spelet genom att besöka Steam-portalen eller använda länken på den här sidan.

Börja spela just nu för att gå till hästkapplöpningsvärlden där det bor otroliga hästar som alla drömmer om att rida!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more