Dina bokmärken

Saints Row 4

Alternativa namn: Saints Row 4

Alla, utan undantag, vet att spelet Saints Row 4 - plagiat är bra alla befintliga storskaliga projekt. Den nya delen inte ens planerat som ett undantag. Tvärtom - nu spelet är en intressant kombination av GTA och Prototyp i original behandling av skaparna av de heliga från Volition. Trots att projektet inte bär ett enda gram av unik information, som han. Spelare från hela världen känner igen spelet, även kritiker Hatten av för utvecklare, som har råd att låna någonting, men samtidigt gör vissa projekt så annorlunda och speciell.

Liksom andra spel kloner Saints Row 4 försöker överglänsa de lånade element. Även om någon försöker ta ett stort sinne för humor eller helt realistisk atmosfär Saints luta sig frenesi. Absolut Bezbashenny projekt kan inte tas på allvar, men också negativt behandla det som omöjligt. Den nya delen avkommor Volition överraskning närvaro (även i stora kvantiteter) intressanta jobb och fascinerande text uppdrag. Och när de utför omedvetet visade de grundläggande elementen i Matrix - kom från hjärtat till det nya spelet, inte säga något.

För att starta spelet, måste du ladda ner Saints Row 4. Som du säkert vet, är installationsfilerna ner detta projekt alltid ganska snabbt, speciellt om du tycker om att använda länkar från torrent trackers. Handlingen i den fjärde heliga höjde huvudpersonerna till den högsta nivån av makt - nu huvudpersonen presenteras som en president i Förenta staterna (varken mer eller mindre, sevärdheter, föreställa sig hur ansvarsfullt nu kommer att spela Saints Row 4? ). Nära samma miljö "ledare" är också beläget inom gångavstånd - en vän till president tillhör plats i administrationen. Och, som sker efter behov, ta de heliga lagar och hjälpa avgöra ödet för mänskligheten, endast med lagens bokstav, men något oväntat händer.

Saints Row 4 st berättar om invasionen av utlänningar som skamlöst kidnappade den lokala befolkningen. Inte utesluta utomjordingar och Mr President. Då allt kommer mer förvirrande och oklar - av någon anledning utlänningar placerade statsöverhuvud Stilporta modell, precis som en riktig stad. Vad vill de att uppnå detta är oklar. Men du kommer att ta reda på och som i Saints Row 4 uppdrag av olika slag.

En förändring av landskap har gjort skaparna av spelet för att lägga till några nya inslag. Flera utvecklare projekt flyttade från begreppet GTA, vilket de utnyttjade intensivt i alla de tidigare spelen i sin egen produktion, och bestämde sig för att ändra riktningen på utvecklingen i riktning mot fantasy. Tja, vände de sig ganska bra, bra, original, så exakt. Att ha en klar uppfattning om spelet, kan du visa en specialskriven för Saints Row 4 video trailer detailing innovationer och fördelar.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more