Dina bokmärken

The Saboteur

Alternativa namn: The Saboteur

Game gameplay har seriös gamer och handlingsfrihet är mycket lik den berömda spelet GTA. Således hela spelvärlden, som är ockuperat av nazisterna, visas på skärmen i grå toner, och i den mån, som huvudpersonen i spelet går, fylla i olika uppgifter inom olika områden - runt om i spelvärlden är målade med alla färger. När allt, utan att huvudpersonen inte är klädd i en nazistisk uniform, inte maskerad, inte dölja att det är omöjligt att utföra sina uppgifter. Saboteur spel gör det möjligt för användare att utföra uppgifter i verkliga spelområden i Paris och dess förorter - nära Eiffeltornet, Triumfbågen, Sacre Coeur, Madeleine-kyrkan, och så

I så fall, om du väljer att ladda ner The Saboteur, du börjar spela, får du lära dig att det finns en historia och sidouppdrag. Sådana mål är vakttorn, inlägg med pansarfordon, luftvärnskanoner, bensinstationer, generaler och så Till exempel, på den första nivån av ångest verkar auto och moto-patruller, och den femte nivån av ångest innebär anslutning för att söka fighters som skalade förföljts hjälte på låg nivå flygning.

Om du frågar internet Saboteur video, vet du att spelet innehåller följande motståndare: SS soldater, soldaterna i Wehrmacht soldater Navy soldater Gestapo Terror företag och så Här finns och pistoler och kulsprutor och granatkastare, och hagelgevär, och så etc. Spelare tillåts att samtidigt utrusta alla två typer av skjutvapen. Förutom konventionella vapen som finns i The Saboteur maskin, som svarade för inte mindre än fyrtio arter är uppdelade i fyra huvudklasser. Om du vill få en halv-spår, eller någon bepansrade fordon, då de behöver för att köra själv till garaget. Sedan tar dig till förfogande. The Saboteur är i tankarna. Exempelvis kastaren tanken. Han har gjort motståndare kommer att vara mycket hög. I Saboteur har en hel del positiva och negativa tecken. Med dem kommer du att kunna träffa så snart installera detta spel på datorn och dyka in i denna farliga spelvärlden.

Försök! Vi tror att du inte kommer att ångra den tid att spela. Lycka till!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more