Dina bokmärken

Rulimony

Alternativa namn: Rulimony

Online spel Rulimony & ndash; gratis multiplayer webbläsarspel som skapats för att utveckla den kompetens och böjelser barn. Unik spelet blir en tråkig och smärtsam inlärningsprocess i en intressant och trevlig upplevelse. Mer än 40 olika mini-spel som inte bara berika fritiden dina barn, men också ge många fördelar.

Rulimony online spel utformade för barn i förskola och tidig skolålder. Men även föräldrar anser att det är roligt och att kunna spela Rulimony med sin avkomma. Bli en invånare i den extraordinära sagovärld är ganska enkel.

Rulimony erbjuder onlineregistrering & nbsp; en sådan möjlighet. Du kommer att krävas för att fylla i följande fält:

 • Namnet på barnets
 • lösenord
 • e e
 • ålder
 • golvet
 • landet

Registrera Rulimony i spelet erbjuder också ett urval av spelet karaktär. Då kan du lägga in en check som du håller med spelreglerna, låt ditt barn spela Rulimony och inte har något emot att få användbara nyheter. Registrera Rulimony slutföras efter att du kommer att få ett mail med instruktioner om hur du aktiverar ditt konto och följ anvisningarna.

Tänk på att ett enda konto kan skapas endast ett tecken. Men om ditt barn vill försöka spela med någon annan, ingen förbjudet att skapa ett nytt konto med valet av en annan hjälte. Då existerar roande zverushki självständigt.

Vilka är de, invånarna Rulimondii? Hur loppet av spelet är att du har valt en katt, eller, till exempel, en räv?

Spelet har sex typer av tecken. Alla har sina egna särdrag.

Hunden kommer aldrig svika dig om du vill den sanna stark vänskap. Med sin flykt av fantasi och okuvliga optimismen inte bli uttråkad.

hearted björn visar hela bredden i hans själ. Hjälp denna söta tand förverkliga en önskedröm: att se världen.

Fox lyser sin uppfinningsrikedom och kunskap. Denna social person förstår alla, och alltid ta hand.

Bull kan vara själ alla företag. Hon älskar sin familj och hem komfort. Spelet ska vara den första, eftersom den hänvisar till mycket allvarliga.

Cat & ndash; är förkroppsligandet av hövlighet och intelligens. Det kommer aldrig att vara emot att prata med någon, och sina talanger lysa. Även relationen med datormusen i hans vänskapsband, spelar sig själv ibland.

Nimble Bunny har aldrig tvekat och överraska sin kunniga. Sent inte i sina regler, så det är alltid någonstans i all hast. & Nbsp;

Här får du också bekanta med invånarna i den vackra Rulimondii. Välj vem du vill och börja spela spelet online Rulimony.

Våra hjältar kan lätt flyttas runt den virtuella världen och kan delta i något spel. Rulimony onlinespel förberedd för att miljövänliga transportsätt. Varje ny spelare får en personlig skateboard. Men det är möjligt att förändras över tid transportmedel. När allt kommer omkring, är spelet ständigt växande flotta. Förresten, inte bara transport, men även andra värdefulla föremål kan köpas med hjälp av spelets valuta Auro. I början av spelet du har några avgifter, men då pengarna kommer att få ett uppdrag. & Nbsp;

Rulimony nätet är en stor stad med en mängd olika platser. De är uppdelade på offentliga, kommersiella och privata. Bland överflödet av byggnader och olika cubbies hittar du:

 • Strand
 • Cafe
 • skolan
 • klubb
 • Park
 • butiker

Kära föräldrar, eftersom ditt barn kommer att spela spelet online Rulimony, hans framgång kommer inte att gå obemärkt förbi dig. Med tiden, inser du att ditt barn har blivit bättre att skriva, läsa, urskilja färger, utöka ditt ordförråd, och omsorg om miljön, lärde sig att hantera sin egen ekonomi, är i stånd att fatta sina egna beslut, lätt hittar ett gemensamt språk med sina kamrater. Detta spel är avsedd för självförverkligande båda flickor pojkar. Under spel ditt barn kan utveckla minne, logik, observation, spatialt tänkande och finmotorik, musiköra. Dessutom, om du blir Rulimony spela tillsammans med barnen, kommer det att hjälpa din enhet och förståelse.

Spelet är gratis och tillgänglig för alla, men någon form av mini-spel kräver för deras upptäckt av guldknappar. Tror att en relativt liten mängd spenderas på sina inköp, kommer att kompenseras. Guld nycklar kommer att öppna ytterligare möjligheter och kommer att vara en god överraskning för ditt barn. Skynda att behaga sina barn, eftersom de förtjänar det!

Gör undervisningen ge glädje och stolthet i deras prestationer krovinushku! Vem kan bättre än du vet hur det är trevligt att se en framgångsrik utveckling av deras avkomma. Game Rulimony väntar på dig och du är redo att bli en sann hjälpare!

& nbsp;

& nbsp;

& nbsp;

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more