Dina bokmärken

Födelsen av en legend

Alternativa namn: Mythborne

Game Födelse av en legend där de hedniska gudarna kommer till liv

Få personer är fortfarande likgiltiga med fascinerande antika grekiska legender som berättar om de olympiska gudarnas liv, deras hjältehandlingar, glada helgdagar och kärlekshistorier. Om du tror på sagorna, brukade de gå ner till jorden för folket, men många århundraden har gått sedan dess. Om framför människor frågade dem om nåden, behövde Zeus själv och hans företag hjälp, och webbläsningsspelet Födelse av Legends samlar hjältar för kommande strider för Olympus.

De högsta gudarna hotas av titanerna, som en gång hade kastats i tartar för deras grymhet. Men fängslade, de accepterade inte ödet och fann vägen till befrielse. Pandoras kista öppnades och andra världsliga djur, sjukdomar och katastrofer bröt ut, vilket öppnade vägen för titanerna till övervärlden. I början försökte gudarna klara sig själv, men började drabbas av nederlag. Skrämd för Olympos öde, de kastade ett rop mot människor och kallade dem till hjälp.

Efter att ha börjat spela Legends i födelsen kommer du inte att vara ensam i det onda. Olymperna hjälper säkert med råd, kunskap och vapen. Tillsammans kommer du säkert att utföra ett ansvarsfullt uppdrag och driva in i helvetet ut av onda titaner.

Dela i klasserna

Föreställ dig bara skönheten i de öppna utrymmena, från de fantastiska landskapen i den legendariska Mount Olympus med magnifika trädgårdar och majestätiska palats till den dystra skönheten i den andra världen, där lavor flödar i stället för en flod, släpper slätten inte att glöda. Men även i denna obekväma plats finns en viss charm.

Medan du beundrar färgglada vyer, glöm inte att ett viktigt uppdrag är framför. För att förstöra de gamla aggressorerna krävs en legends födelse, och sedan valet av de personer som du föredrar att skicka in:

 • Orakul
 • Mag
 • Paladin
 • Hunter
 • Duelist

I varje tecken finns vissa förmågor. Medan några krigare sätter sina muskler i rörelse och arbetar snyggt med svärdet, krossar fienden i små smular, andra kastar dem med spjut och pilar eller samlar magiska krafter i naturen. Alla försöker till det bästa av möjligheter som du måste ständigt förbättra.

Medan hjältarnas styrka är i lägsta skede motsvarar fienderna också den här nivån, men med dig får de styrka och erfarenhet och missar därför inte möjligheten att förvärva bättre utrustning och erfarenhet. Och eftersom man inte kan klara av fiendernas horde behöver du hjälpare, och du kan hitta dem i krogarna. Det kommer inte vara något slut på dem som vill vara på din sida, och alla annonserar sig själv och berättar om personliga talanger. Du är den främsta som bestämmer vem du ska ta i truppen.

Passande nivåer, du får ett rikare utbud i valet av uniformer, vapen och potentiella assistenter. Du kan också skapa unika tecken genom att kombinera utrustning och färdigheter. Om du försöker skapa en universell soldat som kämpar framgångsrikt i alla situationer.

Användbara funktioner i game

möjligheter i Legendens födelse är verkligen mycket, och det gör det vackert och multifunktionellt.

 • Invite i frigörandet av olika gudar. Till exempel den berömda Achilles.
 • Utnyttja arbetet och råd från Zeus, Hercules, Perseus, Paris och de vackra gudinnorna Helena, Aten och andra.
 • Unit tre spelare för en lagstrid.
 • Uppgifterna blir gradvis alltmer komplexa.
 • Bright special effects in PvE och PvP battles.
 • Förutom den huvudsakliga uppgiften att förstöra titanerna, kan du bli distraherad av fiske.
 • Det är möjligt att du kommer att gilla en av gudinnorna så mycket att du gifter dig med henne. Och om hon visar sig vara envis, kan du få en skilsmässa.
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more