Bokmärken

RomeWar

Alternativa namn: Rom War

RomeWar nätet - multiplayer online role-playing game, skapad i stil med bildandet av det romerska riket, med lämplig omgivning och sedvänjor. Spelet innehåller både olika slag och strategi element, som online-spel & nbsp; romewar olika olika alternativ i valet av taktik och strategi.

I romewar kan du spela gratis, spela romewar & nbsp; på nätet kräver endast att ha tillgång till Internet och installeras på din dator webbläsare (Internet Explorer (version 6 eller 7), eller Mozilla Firefox eller Opera).

För att starta spelet måste registrera sig i spelet & nbsp; romewar.

Registrera dig & nbsp; romewar är som följer: på huvudsidan i spelet, måste du ange namnet (under det att du vet i spelet de andra spelarna), ditt lösenord, din e-post och ange ditt kön väljer en ras (Roman eller Gallien ) anger styrtecken och klicka på & laquo; up & raquo;. Alla, romewar registreringen är klar kan du starta spelet.

Som redan nämnts, spela ett spel romewar & nbsp; du på nätet kommer att vara på den sida av Rom eller Gallien. Romarna är mer avancerad teknik, de har möjlighet att växa en mängd jordbruksprodukter, för att utvinna ädelmetaller. Gallerna är benägna att den magiska av naturen, de lyckas tämja vilda djur, de är utmärkta jägare och healers.

För att spela spelet online & nbsp; romewar det finns 23 platser: staden i det romerska riket, staden Gallien, den neutral mark, och andra. Börja spela i & nbsp; romewar, du befinner dig i en stad eller ort Lemonum Tarentum, beroende på val av ras. Det är lämpligt att omedelbart hitta en mentor bland spelarna, som hjälper dig att snabbt lära sig spelet.

som har köpt de nödvändiga sakerna (vapen och rustningar) på marknaden, kommer du att gå till barackerna för att få de första erfarenheterna i strider och växa i nivåer. I de lägre nivåerna, kan du gradvis öka antalet pence i väskan, med hjälp av fisket, eller arbetar som en legosoldat.

Separat bör sägas om konsten att krigföring. De flyttar varvas. Före strejken, måste du gå till kursen tillgänglig för cellen i riktning mot fienden, och om du flyttar bort från fienden, kommer den automatiskt bli träffad i ryggen. När fienden kommer att vara inom räckhåll, är det nödvändigt att lägga ner en bock bild (där du vill träffa). Om du vill placera blocken, sätta en bock i bilden av hans karaktär. Det kan vara drabbade eller sätta block med båda händerna.

En annan funktion i spelet: i strid, kan du ta bort någon post och klänning. När du tar bort det, är naturligtvis inte förlorat, och om klänningen, räknas det som ett framsteg.

För varje tävling finns fyra versioner av tecken dispositioner som bestämmer vägen för dess utveckling. För romarna det & ndash; princip Hastati, Triarius och Saly, för gallerna & ndash; Arverner, Helvetiien, belgisk och druid. Var och en av dem har sina fördelar (närstrid eller varierade attack, en defensiv strategi eller magi), påverkar karaktärens bekämpa färdigheter och formar sin personlighet. Dessutom, vart och ett av utvecklingsvägar, kommer att ge dig möjlighet att utforska olika yrken: skeppsbyggare, hovslagare, gruvarbetare, skogsarbetare, vinmakare skötare präst eller bonde.

Det huvudsakliga målet med spelet - det är den ekonomiska och militära utvecklingen som din karaktär, och riket som helhet. Utveckling uppnås på olika sätt: att bygga och förbättringar av plundring och attacker mot grannar. Spelet är utformat så att du kan för att tjäna pengar för att utveckla (till exempel för att utvinna resurser i gruvorna), och mot en avgift kan du hyra arbetstagare att utföra olika operationer. Du kan gå med i legionen, under befäl av en mer erfaren spelare, eller skapa ditt eget, pre förvärvade erfarenhet, rykte och, naturligtvis, pengar, eftersom behovet av att betala något legionärer.

Tja, romewar online-spel där du kan:

- hjältar slåss mot datorn eller andra spelare,

- att förbättra ekonomin lugnt, utvinna resurser, bygga byggnader,

- att skapa sin armé för att attackera, plundra och fånga in i slaveri, eller låta skyddande krafter som skyddar civilbefolkningen.

& nbsp;

& nbsp;

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more