Dina bokmärken

Romadoria

Alternativa namn: Romadoria, Romadoria, Romadoriya, Romadoria nätet

Ramadoria nätet & ndash; är en gratis webbläsare & nbsp; online-spel utvecklat av det tyska företaget Looki . Företaget har lång erfarenhet av att skapa strategier som upprepade gånger har varit & nbsp; Det bevisas av tidigare projekt, eftersom Game Online & nbsp; Ramadoria är klar favorit för titeln bästa gratis webbaserat strategi!

O nlayn spel Romadoriya kommer att vrida klockan tillbaka och ger möjlighet att njuta av den majestätiska tider av gamla imperierna, & nbsp; Tillåt dig själv och laquo; och från & raquo; bygga en personlig imperium, i proportion till den legendariska romerska & nbsp; och känna i rollen som kejsaren.

Systemkrav för spelet är inte särskilt hög, så att & nbsp; för att spela spelet & nbsp; Ramadoria nätet kan vara utan svårighet. Således, systemkraven är följande:

och middot; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Windows 98 / XP / , M / Vista x32 / Seven

och middot; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Processorn : Intel Pentium III 800 MHz

och middot; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; , 256 MB RAM

och middot; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; 64 MB & nbsp; video

Du måste också ha tillgång till Internet och en webbläsare

i spelet Registrera dig & nbsp; Ramadoria & nbsp; Det är ett mycket enkelt och begripligt. Eftersom Ramadoria onlinespel browser-typ Det finns ingen anledning att ladda ner och installera spelet på din dator. För att starta spelet, måste du besöka den officiella webbplatsen för spelet och välja sektionen Registrera dig & nbsp; Ramadoria för att fylla i en liten form som du måste ange:

och middot; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Log - namn som kommer att ges till användaren i spelet

och middot; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; E-post

och middot; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; lösenord

måste också läsa och godkänna villkoren för användning av spelet. På denna Ramadoria registrering slutar och sedan startar automatiskt spelet.

I början är alla steg som måste slutföras markeras med gröna pilar och åtföljs av olika tips. Varje spelare får en tomt där du vill börja skapa ett imperium & nbsp; med hjälp av hans assistent Guy. Enkla jobb & nbsp; förklara de grundläggande principerna för spelet, och spelaren redan börjat utveckla stadsstruktur.

På en hög nivå genomförs i förbindelserna spel marknaden. Allt i spelet har följande källor:

och middot; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Denard & ndash; Denna silver mynt, som används för de flesta av de olika monetära transaktioner

och middot; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Resurs & ndash; Detta guldmynt, som används för att rekrytera spioner

och middot; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Bestämmelsen & ndash; krävs för att tillhandahålla trupper

och middot; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Tack & ndash; används för de arméer

och middot; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Vin & ndash; incitament som gör arbetet snabbare & nbsp;

gras Ramadoria nätet inleds med ett uppdrag där du måste bygga Forum Romanum & ndash; Huvudbyggnaden i spelet. Efter att det finns en möjlighet att bygga marknads krog, hus, olika militära anläggningar. Det är viktigt att notera att alla byggnader utom forumet kan byggas en gång. Med detta för att spela & nbsp; Ramadoria blir mycket mer intressant, eftersom du kan bygga storstäder och vinner enorma armé.

I konstruktion, utveckling och skydd av staden tar mycket tid och resurser. Därför även spela spelet online & nbsp; Ramadoria , kan du använda två grundläggande strategier.

I det första fallet i byggprocessen behöver använda vin för att justera arbetstagarna och minska tiden för uppförande av byggnader. Eller, kan du spendera mer tid och bli bekant med de principer och regler för marknaden och för att bättre förstå möjligheterna till urbana strukturer. I början av spelet båda sätten är acceptabla, eftersom nykomlingarna har immunitet som skyddar nya spelare från angrepp av spelare som har uppnått en hög utvecklingsnivå.

I spelet finns det ett stort antal olika typer av trupper (30). Men inte alla av dem kommer att vara omedelbart tillgängliga för spelaren att starta ordnade användare kommer endast att vara soldater. Men att uppnå en viss utvecklingsnivå, ansamling av resurser och efter byggandet av de nödvändiga militära anläggningar, kommer att kunna använda resten av soldaterna. & Nbsp; & nbsp; & nbsp;

Ramadoria spela är det möjligt, med användning av tre huvud taktik:

och middot; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Den försvars ort

och middot; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Stad Siege

och middot; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Fält slaget

Det är naturligt för varje taktik att använda olika typer av trupper som är bäst lämpade för dem. Således skapar en armé måste tänka på vilken typ av striderna kommer att hållas och glöm inte om försvaret, eller ens de mest eliten och mäktiga krafter som syftar till att attackera, kommer helt enkelt dras till försvar.

Det är också värt att notera den höga nivån på grafiken i spelet, vilket är definitivt en av de bästa webbläsarbaserade spel. & Nbsp;

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more