Dina bokmärken

Rogue Heroes

Alternativa namn:

Rogue Heroes är ett klassiskt RPG som utspelar sig i en fantasivärld. Du kan spela på en PC eller bärbar dator. Grafiken är förenklad pixel, men ljus med bra detaljer. Röstskådespeleriet är av hög kvalitet, musiken är behaglig och bör inte trötta ut dig under ett långt spel.

Rogue Heroes kommer att vara tillgängliga att ladda ner via länken nedan. Händelserna som beskrivs i berättelsekampanjen äger rum på territoriet till ett land som heter Thassos. I fängelsehålorna på denna tidigare fridfulla och vackra plats har ondskan börjat röra på sig. Sälarnas kraft som höll tillbaka de onda titanerna under ytan försvagades och sälarnas skyddsgudinnor tvingades söka hjälp. Det är din karaktär som har äran att delta i singelstrid med fiender och rädda kungariket från förstörelse.

Innan du börjar, gå igenom en kort handledning för att bättre kontrollera din karaktär under spelet.

Du måste bestämma din karaktärsklass, läsa beskrivningen och välja den som bäst passar din spelstil.

Det finns många uppgifter som väntar på dig i Rogue Heroes på PC:

  • Res genom en enorm magisk värld
  • Hitta dolda artefakter och kraftfulla vapen som kan göra huvuduppgiften enklare
  • Besegra de onda titanerna på slagfältet
  • Förbättra dina stridsfärdigheter och lär dig trollformler
  • Återställ din stad, expandera och förbättra den

Det här är några av de grundläggande sakerna du behöver göra om du vill lyckas i spelet.

Börja din resa. Till en början kommer det inte att finnas några särskilda svårigheter; detta ger dig möjlighet att förstå spelets mekanik och bekanta dig bättre med kontrollerna. När du utvecklas ökar ständigt svårigheten för uppgifter och styrkan hos fienderna i Rogue Heroes g2a, detta kommer inte att låta dig bli uttråkad. Om spelet är för svårt, välj lämpligt svårighetsläge i inställningarna.

Titaner är mycket starka motståndare och de kan inte besegras med ett enkelt angrepp. Experimentera med taktik på slagfältet tills du når framgång. Seger ges inte alltid första gången, spara dina spelframsteg ofta.

Vapen och rustningar har en stark inverkan på huvudpersonens attackkraft och försvar. Spendera guldet du tjänar på dina kampanjer för att förbättra din by och glöm inte att förbättra smedjan, det är här du kan förbättra eller skapa nya vapen och utrustning. Smedjan är viktig, men inte den enda strukturen som gör att du kan få en fördel på slagfältet.

Skynda dig inte att flytta längre längs kartan, utforska varje hörn. På så sätt kommer du inte att missa något värdefullt och får den erfarenhet som krävs för att besegra de mäktigaste fienderna.

I spelet kan inte alla hitta nyckeln till framgång; prova olika kampstilar, rör dig över slagfältet och stå inte stilla, och du borde lyckas.

En permanent internetanslutning krävs inte för att spela Rogue Heroes, bara installera spelet så kan du njuta av äventyren i den magiska världen offline.

Rogue Heroes kan köpas genom att följa länken på den här sidan eller genom att besöka utvecklarens webbplats. Köp en Rogue Heroes Steam-nyckel.

Börja spela just nu för att rädda Thassos från förstörelse av titanerna!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more