Dina bokmärken

Robin Hood - Sherwood Builders

Alternativa namn:

Robin Hood - Sherwood Builders ett spel som är svårt att tillskriva någon enskild genre, det är en kombination av RPG, realtidsstrategi med en stadsbyggnadsimulator. Grafiken här kommer inte att orsaka några klagomål, allt är väldigt bra med detta. Karaktärerna uttrycks realistiskt, och musiken bidrar till att skapa atmosfären i det medeltida England.

Utan träning skulle det vara svårt att förstå alla krångligheterna i spelet, och det finns ganska många av dem. Men var inte rädd, även om utvecklarna har skapat ett spel som kombinerar flera genrer, tack vare en förståelig och inte för lång träning, kommer du snabbt att vänja dig vid spelmekaniken.

Mycket äventyr väntar dig som en av de mest kända brottslingarna och samtidigt medeltidens hjälte.

Din karaktär heter Robin Hood och bor i Sherwood Forest.

Känd för att ha rånat de rika och ge det mesta av bytet till vanligt folk som förtryckts av de onda herrarna.

Men det är inte allt du behöver göra i spelet. Robins gäng hade en bosättning i skogen, och det var skapandet och arrangemanget av boplatsen, och efter det staden, som skulle ta det mesta av tiden.

  • Scout där det i närområdet finns resurser som behövs för byggande
  • Rensa utrymme och växtfält för att föda befolkningen
  • Lär dig smide och andra tekniker från tiden för att producera tillräckligt med vapen och utrustning
  • Ta hand om muren och andra strukturer som hjälper till att behålla försvaret
  • Skapa en stark armé från bönderna i de omgivande byarna

Dessutom måste du regelbundet göra sorteringar med ditt lag för att fylla på stadens skattkammare. Du kommer inte bara att leda truppen, utan också ta en direkt del i striden. Du klarar dig inte utan din båge. Utveckla kompetensen och styrkan hos Robin och andra fighters. Välj de viktigaste färdigheterna för att lära sig och förbättra de som redan finns tillgängliga.

Försök att komma ihåg att uppgradera vapen och utrustning till bättre så fort de blir tillgängliga. Viss utrustning kan förstärkas ytterligare.

Din stad ska inte behöva något, ordna handel och gruvdrift av allt du behöver. Utöka ditt territorium när det är möjligt. Säkerställ säkerhet, för förr eller senare kommer de onda herrarna att få reda på din bosättning och försöka ta deras guld med våld.

Kampsystemet är inte alltför komplicerat, mer uppmärksamhet bör ägnas åt taktik och strategi. Utan detta blir det väldigt svårt att spela Robin Hood - Sherwood Builders. Använd smyg för att överraska fiender. Terrängen och vegetationen kommer att hjälpa till att dölja truppen och få en fördel.

Du kan spela både enspelarkampanjen och online med vänner.

Spelet är för närvarande i tidig tillgång och är inte klart ännu. Men redan nu fängslar den och tiden flyger omärkligt i den.

Tyvärr kan

Robin Hood - Sherwood Builders inte laddas ner gratis på PC. Du kan köpa spelet på Steam-portalen eller på utvecklarens webbplats. Innan releasen kan du göra det med rabatt, skynda dig!

Börja spela nu, äventyr väntar den snällaste skurken som heter Robin!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more