Dina bokmärken

Rise of Nations

Alternativa namn: Rise of Nations

Det är spelet Rise of Nations, känner av någon självrespekt gamer. Detta är en riktig klassiker i genren. Detta spel kombinerar alla de finaste kvalitet spel som gjorts i genren historiska strategi. Varje älskare av stora erövring och utveckling av komplexa virtuella strategier och planer finns i själva spelet. Du förväntar representanter från arton olika nationer. Varje nation har sina egna bonusar som finns tillgängliga för spelaren att framgångsrikt slutföra uppdrag eller uppdrag. Det gäller bara att ta itu med sex tusen år, under vilken det finns alla stora händelser i spelet. Förutom att du måste noga behärska skicklighet i krigföring, spionage lära och lära sig att lösa problem genom världen eller inbördeskrig.

För att starta spelet, måste du ladda ner Rise of Nations. Om du vill kan du hämta och installera alla nödvändiga tillägg och uppdateringar, samtidigt upptäcka nya kartor, ovanliga och originella enheter, olika spelkampanj och andra användbara tillägg.

Spela Rise of Nations vädjar till alla de spelare som är galna i spel hör till genren av datorstrategier på historiska grunder. Så, om du tror att du har närvaron av militära ledarskap tendenser, bör du definitivt prova på det här projektet. I det här spelet förväntar dig ett stort antal verktyg för att utveckla sin egen nation i helt olika riktningar.

Utvecklarna beskriver det som ett genretillhörighet RTS. Som utvecklare, förresten, gjorde berömd företaget Big Huge Games. Ett projekt anses vara födelseår 2003 långt. Det här spelet är extremt kombinerar de bästa delarna av den globala strategin. Det är värt att notera att i framtiden, skaparna av projektet, som förvaltas åtminstone använda de grundläggande idéer som genomförts i Rise of Nation, gälla som grund för den andra inte mindre populär idag spel Rise of Legends.

Rise of Nations i nationen är skyddade från varandra genom nationella gränser, som representerar områden som är runt städer och befästningar. Enligt legenden om spelet spelarna tillhör nationella gränser, och på deras territorium lätt kan resas olika byggnader och byggnader. Bör ta hänsyn till den grad att man inte kan bygga en byggnad på territoriet i en neutral och du inte hör hemma. Under spelets gång kommer du att kunna utöka de nationella gränser, utforska nya territorier och bygga nya underverk i världen.

Fortsätta vår översyn av Rise of Nations vill underverk i världen som representerar verkliga byggnader och monument som överförs i virtuell verklighet. Efter deras bygg spelare får vissa bonusar och erbjudanden, eftersom de har särskilda egenskaper.

För att se själv riktigheten av ovanstående, kan du personligen att ompröva Rise of Nations video trailer.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more