Bokmärken

Uppkomsten av kulturer

Alternativa namn:

Rise of Cultures mobilstrategispel med rolig tecknad grafik. Det musikaliska arrangemanget är trevligt och inte påträngande.

Börja, efter en kort handledning, där du kommer att bemästra grunderna i spelet, välj en avatar och ett namn på dig själv som kommer att användas senare.

Därefter befinner du dig i en liten bosättning från stenåldern. Det är den här byn som du måste göra en enorm metropol efter många epoker.

Utvecklingen i spelet är ojämn. Det största genombrottet är övergången till en ny era, men för detta måste du uppfylla ett antal villkor. Lär dig all teknik som finns tillgänglig i den nuvarande eran och bygg de nödvändiga byggnaderna.

Det finns åtta epoker i spelet

  1. Stenåldern.
  2. bronsåldern.
  3. minoisk era.
  4. Klassiskt Grekland.
  5. Antika Rom.
  6. Romarriket.
  7. Bysantinsk era.
  8. Frankernas era.

Men utvecklarna sitter inte vilande, så när du börjar spela Rise of Cultures kan det dyka upp nya. Förutom en vändning i utvecklingen av teknologier gör övergången till en ny era det möjligt att expandera kapitalet genom att öka det maximala antalet byggnader.

Utforska nya byggnadstyper och lär dig nya kulturer. Utforska världen runt. Skapa världens underverk och förbättra dem. Följ huvuduppgifterna och slutför dem. Bygg nya baracker och lås upp nya typer av trupper.

I huvudstaden kan du anställa befälhavare för arméer. Var och en av dem har unika färdigheter som utvecklas under spelet. Stridssystemet i spelet är inte betungande, striderna sker automatiskt. Du tittar på striden från sidan och använder speciella förmågor vid rätt tidpunkt. Till exempel att stärka dina krigare, eller deras behandling, samt att försvaga fiendens arméer. Särskilda förmågor behöver laddas om och kan endast användas vid vissa intervall. En viktig roll spelas av den ordning i vilken du ställer upp din armé innan striden. Det är värt att överväga var på slagfältet det är bättre att placera vissa typer av trupper.

Spelet, särskilt inom ekonomin, kommer att kräva regelbunden uppmärksamhet. I automatiskt läge produceras bara guld. Produktionen av andra resurser kräver ditt deltagande. Försök att hålla gårdar och verkstäder från att vara lediga. Var uppmärksam på befolkningen, försök att lösa problem i tid och snabbt eliminera konsekvenserna av incidenter. Håll befolkningen nöjd. Kom ihåg att en glad arbetare arbetar mer effektivt.

Förutom guld finns det en annan typ av valuta i spelet - gems, de kan avsevärt underlätta spelprocessen. Ädelstenar ges sparsamt för att slutföra vissa uppgifter. De är mycket mer värda än guld, ackumulerar dem och spenderar bara på de viktigaste sakerna. Om du vill tacka utvecklarna kan du köpa fler ädelstenar för riktiga pengar. Utvecklarna kommer definitivt att vara nöjda, och det kommer att bli lite lättare för dig att spela.

Du kan ladda ner

Rise of Cultures gratis på Android från länken på den här sidan.

Hjälp din stam att övervinna alla motgångar och lyckas i utvecklingen! Börja spela nu!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more