Dina bokmärken

TUMULT

Alternativa namn: Upplopp

RIOT nätet & ndash; Denna bsplatnaya webbläsare strategi, tillägnad nutida konflikter som äger rum i dag, någonstans i Latinamerika. Målet med spelet & ndash; att släppa en liten stat Merani fångas av militärregimen kraftfull diktator.

Att spela spelet RIOT på nätet kan vara fri, inte spelet inte kräver installation av spelklienten och finns i alla webbläsare. Allt du behöver är att registrera RIOT, vilket kan göra att använda dessa sociala nätverk som Mail. ru, Klasskamrater, Facebook, VKontakte (om du har i dessa nät registrerat konto) eller med hjälp av e-post (bara skriva in adressen och lösenord, och sedan bara klicka på & laquo; Lek & raquo;). För att registrera, välj bara en av ikonerna som visas på huvudsidan och följ anvisningarna. Det är alla på det här spelet Registrera RIOT klar!

Att gå in i spelet, kommer att möta en början med öppningen spelinformation i form av serier. Efter det måste du välja din hjälte: erbjuds 6 tecken (3 kvinnliga och tre manliga), välj sedan en fraktion (Scarlet Alliance eller Coalition of the Crown), anger kort och laquo; ring & raquo; (detta smeknamn) i en särskild blankett, med efterlevnaden av reglerna för spelet och trycker på knappen & laquo; Lek & raquo;.

Vi kan nu gå vidare till spelet. I det inledande skedet erbjuder NPC att passera en kort kurs av en ung soldat (i form av berättelsen uppdrag), som måste föras för att snabbt skulle lära sig spelet och hellip; & nbsp;

en kort stund på befintliga Alliance:

The Scarlet Alliance & ndash; en armé av revolutionärer och anarkister, som kämpar för frihet mot det totalitära diktatorn. Denna fraktion saknar de högteknologiska vapen, men denna nackdel kompenseras genom stöd av lokalbefolkningen och käck mod. Leder denna fraktion erfarna och rättvis ledare - Comandante, som lovade att befria sitt land från diktatur militärregimen och etablera sig på dess territorium folkets makt,

Coalition Crown & ndash; en sammanslutning av legosoldater, som agerar på den sida av baronen, är den rättmätige arvingen av dynastin som störtade diktatorn. Baron utrustar sin armé med den senaste tekniken. Efter undertryckandet av militärregimen diktaturens, skulle han ge ett massivt inflöde av utländskt kapital, utveckling av högteknologisk tillverkning.

I processen att bekämpa online-spel Riot kan du välja en partner (legosoldater) till en viss yrkeskategori: Tungt, Assault och Sniper.

Spelet har uppdrag som inte påverkar händelseförloppet, men som spelar spelet online RIOT blir ingen tråkig, eftersom de ser ganska spännande. Alla uppdrag i spelet sker i realtid, och slagfälten är mycket lika varandra. Men tänk på att tillgången till varje uppdrag kräver god förberedelse. Detta innebär att spela RIOT, kommer att behöva, engagerad i armarna på hans parti: Du behöver inte köpa kraftfulla vapen, unika kassetter, stimulantia, granater, första hjälpen-utrustning och andra, inte mindre nödvändigt. Valet av spelet är tillräckligt bra hjälmar (hårda hattar), byxor, stövlar, rustningar, pistoler, kulsprutepistoler, kulsprutor, gevär, och så vidare. ). Dessutom kan allt detta uppgraderas.

RIOT onlinespel har sin egen spelets valuta & ndash; Peso, Real, stjärnor och emblem. Tack vare det du kan köpa olika saker.

Spelets figurer i strid endast självständigt kunna flytta och skjuta, och att engagera sig i behandling, eller kasta granater för att begära flygunderstöd, måste du redan äger. & Nbsp;

RIOT onlinespel har en intressant funktion - Energi. Varje hjälte har 5 enheter av energi som kan spenderas i striderna. Den energi som är karakteristisk för sociala spel, återhämtade sig omedelbart, men inom en viss tid, samt övergången till en ny nivå. & Nbsp;

I RIOT kan spela, deltar i PvP-strider, och För äventyraren, det Deathmatch (8x8 spelare).

Förutom striderna, innehåller spelet byggandet av sin bas: det är nödvändigt att bygga en militär fabrik, genom vilken du kan nå dina mål och hellip;

Som avslutning översynen vill jag säga, är ganska intressant och spännande spelet, har det en massa olika funktioner och egenskaper, som inte nämns. RIOT registrering kommer att tillåta alla uppstickare att kasta sig in i levande värld av spel!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more