Dina bokmärken

Rim World

Alternativa namn:

RimWorld är ett spännande rymdstrategispel. Grafiken är varken bra eller dålig, den är unik på sitt sätt och motsvarar spelets allmänna stil. Röstskådespeleriet är välgjort, de musikaliska kompositionerna är väl valda och kommer inte att trötta ut spelarna.

I det här spelet får du lära dig historien om flera personer som överlevde kraschen med ett rymdskepp.

Välj en av tre berättare:

  • Kassandra Klessik - för kontinuerlig hållbar utveckling
  • Phoebe Chilax är en långsam och mer planerad ledare
  • Randy Random oförutsägbar äventyrlig person

Lär dig historien om den du gillar bäst, eller se situationen genom ögonen på var och en av dem när du spelar varje kampanj i tur och ordning.

Din uppgift är att bygga en koloni i utkanten av universum och säkerställa överlevnaden för de överlevande från katastrofen.

För att nå framgång:

  1. Utforska planeten som är hem för ditt folk
  2. Upprätta utvinning av byggmaterial och andra resurser
  3. Bygg fabriker och fabriker för att producera allt du behöver
  4. Lär dig ny teknik för att skapa kraftfullare vapen och fordon
  5. Förse förlikningen med försvar
  6. Övervaka kolonisternas humör och hälsa

Dessa är huvudaktiviteterna som gör att du kan uppnå alla mål i spelet. Men att hitta en balans kan vara ganska svårt.

Innan du kan börja spela RimWorld måste du slutföra en kort handledning. Detta är en vanlig procedur för de flesta spel och kommer inte att ta lång tid. Dessutom kommer bosättarnas läger att stå helt till ditt förfogande och det beror bara på dig om människor kommer att kunna överleva eller inte.

Det finns flera klimatzoner på planeten där rymdskeppet kraschade. Alla skiljer sig åt i väder, flora och fauna. Bygg kolonier i var och en av dem. Det blir lättare att överleva på detta sätt, eftersom det i vissa biomer är lättare att producera mat, i andra är det lättare att skörda ved eller sten. Därmed kommer bosättningar att kunna hjälpa varandra med resurser. Förse invånarna med allt de behöver, det här är inte professionella krigare eller överlevnadsexperter, utan vanliga människor av olika yrken. Var och en har sin egen karaktär och talanger som kan vara användbara för samhället. Försök att ge uppgifter som är lämpliga för den typ av aktivitet som människor känner till och då kommer de att fungera mest effektivt.

Det är viktigt att börja tillverka vapen så snart som möjligt. Inte all fauna på planeten kommer att vara vänlig mot kolonister. Bland de lokala stammarna finns det fientliga sådana från vilka det kommer att vara nödvändigt att skydda kolonierna.

Var uppmärksam på medicin, sjukdomar kan allvarligt bromsa utvecklingen av en bosättning. Arbetsskador och sår som tas emot i strid kan kräva proteser.

Kärnan i spelet är inte uppnåendet av något mål, utan själva processen, under vilken du kommer att kunna observera tragedier, komiska situationer och till och med invånarnas heroism.

Du kan följa hur specifika personers öde kommer att utvecklas, det kan vara väldigt spännande.

RimWorld ladda ner gratis på PC, tyvärr kommer du inte att kunna. Spelet finns att köpa på Steam-portalen eller på den officiella hemsidan.

Börja spela nu och hjälp en grupp människor i trubbel att överleva!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more