Dina bokmärken

retur

Alternativa namn:

Returnal är ett dynamiskt skjutspel som du kan spela på PC. Spelet är gjort i en dyster stil, men grafiken i det är utmärkt, förutsatt att din dator har tillräcklig prestanda. Röstskådespeleriet är av hög kvalitet, framfört av proffs, musiken kompletterar spelatmosfären.

Spelets huvudperson är en astronaut som heter Selena. Hon landar på en mycket konstig planet och tvingas slåss för att överleva.

Rester av en forntida civilisation upptäcks på planeten, din uppgift är att förstå vad som händer och hitta en väg ut ur en svår situation.

  • Utforska världen där Selena befann sig och försök förstå vad som gör henne speciell
  • Kämpa mot flera fiender
  • Uppgradera dina kunskaper och utrustning
  • Hitta en väg ut ur en svår situation

Så snart du går in i spelet väntar en kort handledning på dig, varefter du kan börja spela.

Om du förväntar dig att slutföra berättelsen första gången, då förgäves. Misslyckade försök är en integrerad del av spelet.

Efter en karaktärs död börjar allt om igen, men varje gång reagerar världen på vad som hände och förändras lite.

För att nå framgång måste du lägga märke till alla förändringar som sker och använda dem för dina egna syften.

Om du hela tiden upprepar samma väg kommer du aldrig att kunna nå finalen. Anpassa dig till omständigheterna, ändra rutt och taktik för att gå längre. Om du snubblade över ett oöverstigligt hinder är det bättre att kringgå det nästa gång eller försöka övervinna det på ett annat sätt.

Spelvärlden är vacker med dyster skönhet, landskapen är fascinerande, men vid varje steg kommer huvudpersonen att vara i livsfara.

Handlingen är intressant och oförutsägbar. Vid ett ögonblick verkar det som att allt går bra, och om en minut kan du förvänta dig en hård kamp med en av varelserna i den förfallande världen. Du har inte nödvändigtvis tillräckligt med styrka för att besegra fienden.

Acceptera bara nederlag och försök undvika misstag i dina nästa försök. Det finns också positiva överraskningar som hjälper dig att hitta en väg ut i svåra situationer.

Playing Returnal rekommenderas för personer med en balanserad mentalitet som har uppnått myndig ålder. Vissa scener kan chocka barn, därför rekommenderas inte spelet för yngre barn.

Du kan spela spelet ensam eller med vänner i samarbetsläge. Spelet kommer inte att vara lätt även med vänner, men tillsammans kommer ni att ha tillgång till nya överlevnadstaktik som gör att ni kan gå lite längre och så småningom nå finalen.

Du kommer inte att kunna spela som ett helt lag, varje spelare styr sin egen version av Selena från olika cykler, men med mer erfarenhet och information kommer du att kunna undvika misstag i nästa försök.

För samarbetsläget är det inte nödvändigt att bjuda in vänner till spelet, du kan spela med andra spelare som systemet kommer att välja slumpmässigt.

Returnedladdning gratis på PC fungerar tyvärr inte. Köp spelet får du möjligheten på Steam-portalen eller genom att besöka utvecklarnas officiella webbplats.

Börja spela just nu och hjälp huvudpersonen att lämna den ogästvänliga planeten!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more