Dina bokmärken

Resident Evil 6

Alternativa namn: Resident Evil 6

Resident Evil 6 - ett datorspel i genren av tredje person shooter. Spel Resident Evil 6 välkomnar alla fans av fantasy värld av skräck. Spelutvecklare, företaget Capcom, satte maximala insatser för att förbättra alla de tidigare delarna. Men, enligt vilken inga fläktar, är den nionde delen av spelet inte mycket bättre. Framför dig till sista serien hämnd enorm sk serien Resident Evil.

Naturligtvis, innan du börjar spela, är det önskvärt att läsa översynen av spelet och se Resident Evil 6, filmerna på Internet. Detta kommer att avsevärt underlätta processen av spelet. Och sedan kan du besöka webbplatsen och spelet Resident Evil 6 nedladdning.

Game Resident Evil 6 är utvecklingen av fiktiva händelser Amerika. Men utvecklingen går runt om i världen.

Starta spelet Resident Evil 6 Du kan spela så snart som väljer ur handlingen som kommer att starta spelet. Här är en fyra våningar kampanj, tre av dem i par huvudpersoner, och en enda

• Leon och Helena,

• Chris och Pierce,

• Jake och Sherry;

• Ada Wong.

Leon och Helena - Secret Service agent Leon Kennedy och hans partner Helen Harper. Om du inte vill spela några nya utvecklingar med nya trender. Här kommer du snyggt, alltid lyssna på prasslande kommer ständigt att skjuta med ett par kulor i klippet.

Pearce och Chris - Chris Redfield karaktär och hans assistent Pierce Nivens. Det finns en hel del skottlossning, explosioner och strider med enorma monster.

Jake och Sherry - son till chefen antagonisten Albert Wesker, soldaterna - en legosoldaterna och underrättelsetjänst Sherry Birkin. De militära, de är svaga i jämförelse med de två första. Du kommer alltid att vara på flykt.

Ada Wong - den klassiska versionen. Deltagare i en större process för att eliminera monster och mutanter. Det finns massor av pussel och effekterna av adrenalin.

I spelet Resident Evil 6 vapen presenteras i stora mängder. Tillräckligt med utrustning för en hygglig bild av slaget.

Spelets handlingen ganska fascinerande. Händelseutvecklingen under 2012 och 2013. Runt orsaken presidentens önskan att avslöja de hemliga amerikanska händelserna 1998. Döda honom, och på grundval av den första historien om spelet är knuten. Skåda de fyra linjerna är nära sammanflätade.

När det gäller hand-monster i denna del de fick chansen.

Game Resident Evil 6 fick faktiskt förbättrad grafik, med en bra skildring av karaktärer i spelet. Och viktigast av allt med en utmärkt skildring av zombies och andra muterade monster. Perfekt för en förspänning skrämmande situation. Ett bra urval av ljud kompletterar perfekt den allmänna bilden av spelet Resident Evil 6. Du verkar komma fram till de verkliga händelser som händer med dig.

Skynda snabbare ladda ner Resident Evil 6 och fortsätt att vinna spelet och för att uppnå bästa resultat segern.

Lycka gameplay!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more