Dina bokmärken

Resident Evil 5

Alternativa namn: Resident Evil 5

Resident Evil 5 spel - multiplayer dator tredje person shooter. Tillverkare Företaget investerade maximal ansträngning och själ, men vad som hände i slutet är inte särskilt nöjd med fansen. Spel Resident Evil 5 är ett av de stora bitar av så kallade spel i serien Resident Evil. Recensionerna säger att det är ganska mycket som hennes tidigare Resident Evil 4. Men det är också en fascinerande kamp med offer för viruset.

Game Resident Evil 5, som alla dataspel, se till att ha en viss process innan du startar spelet. Vänligen Resident Evil 5 spel nedladdning, och sedan gå vidare till gameplay.

Ska uppmärksamma berättelsen av händelser i matchen. När allt följde efter incidenten i samband med spridningen av T - virus. Dessa fruktansvärda fiktiva händelseutvecklingen under 2008. I samband med denna tjänst organizovuetsya B. A. Och du agerar som ombud.

Resident Evil 5 du börjar spela mycket efter väljer din karaktär. Och här de presenteras som sådana:

• Albert Wesker,

• Chris Redfield,

• Sheva Alomar,

• Riccardo Irvan;

• Josh Stone,

• Jill Valentine,

• Excella Giono.

Albert Wesker - den ledande antagonist och en erfaren kapten avlossning av militärtjänst. Albert allierad till ett av de läkemedelsföretag.

Chris Redfield - huvudpersonen i spelet. representativ för B.

Sheva Alomar - agenten organisationen B. En deltid och arbetskamrat Chris.

Riccardo Irvan - negativ karaktär - bio - terrorist, som arbetar för ett läkemedelsföretag.

Josh Stenen - representanten B. , Supreme över Sheva Alomar.

Jill Valentine - Irwin livvakt. Flicka med tillräckligt ursprungliga kostym läkare.

Excella Giono - ledaren för ett läkemedelsföretag, en negativ karaktär. Vackra och arrogant person.

Till försvar och brott i spelet Resident Evil 5 vapen presenteras på bästa möjliga sätt. För din användning av en stor mängd olika typer av skjutvapen: pistoler, hagelgevär, kulsprutor, gevär, pistoler, granatkastare, kulsprutor och taser. Fler och vapen för sig endast för Sheva.

I rollen som dina fiender är de människor som är aggressiva mot alla - Maggini. A, respektive, efter att de blev sådana virus.

Ditt huvudsakliga mål - att förstöra läkemedels Mangini och grävning, och för att förhindra ytterligare spridning av viruset.

Genom motivet för det tidigare spelet är uppdelat i flera små bitar och sex större kapitel. Avslutat kapitel, kan du spela igen, eventuellt ökande komplexitet.

Innan spelet, råder vi dig att läsa översyn av tillsatser för att se Resident Evil 5 videor. Detta kommer att bidra till att bekanta sig med spelet innan gameplay.

Då kan du ladda ner Resident Evil 5 på sajten. Du kan också bjuda in vänner och spela online-nätverk som gör denna version.

Observera att spelets grafik förbättrats, men svagheter Resident Evil 4 lånade också det är inte särskilt glad.

God du spelar!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more