Dina bokmärken

Resident Evil 4 Remake

Alternativa namn:

Resident Evil 4 Remake uppdaterad utgåva av den fjärde delen av kultthrillern. Du kan spela på PC. Grafiken har uppdaterats, texturerna har ritats om i högre upplösning och hårdvarukraven har också ökat. Ljudet och röstskådespeleriet förbättras, och musiken är vald för att skapa en mörk atmosfär av den läskiga Raccoon City.

Berättelsen om den uppdaterade versionen av spelet är fortfarande bra. Du är på ett uppdrag för att rädda presidentens kidnappade dotter i en stad som heter Raccoon City. I denna lilla bosättning inträffade en mänsklig katastrof som förvandlade befolkningen till fruktansvärda humanoida monster.

Räddningsuppdrag kommer att bli svårt:

  • Utforska staden och leta efter användbara föremål och vapen
  • Återskapa vad som hände
  • Hitta alla ledtrådar som leder till platsen för det värdefulla gisslan
  • Hjälp henne att ta sig ur denna döda plats och ta sig ut själv

Under äventyret måste du utrota de dödliga varelser som lokalbefolkningen har förvandlats till på din väg.

På en sådan plats är det väldigt svårt att helt enkelt överleva, och förutom att överleva måste du ta hand om ett viktigt uppdrag. Om du spelade den första upplagan kommer det inte att vara svårt att ta reda på kontrollerna. Men om detta är den första bekantskapen med spelet, så har utvecklarna tillhandahållit en kort handledning som kommer att vara användbar i det här fallet.

När du utvecklas kommer du att möta fler och fler farliga invånare på denna fruktansvärda plats. Skaffa erfarenhet för att höja din karaktär och förbättra dina stridsfärdigheter. Inspektera noggrant alla skrymslen och vrår på rutten, för att inte missa första hjälpen-kit, ammunition och kraftfullare vapen som kommer väl till pass på vägen.

Utrota monster huvudpersonen som heter Leon S. Kennedy kommer huvudsakligen att använda skjutvapen. Du bör spara din ammunition, för i de dystra landskapen i den förbannade staden gömmer sig fruktansvärda varelser som inte kan stoppas från första skottet. Farligast är cheferna, som även med hjälp av granater kan vara svåra att döda. Använd smyg för att förhindra fiender från att upptäcka dig och attackera med överraskning.

Du måste resa runt i staden både till fots och med hjälp av fordon som en båt eller en vagn i gruvan adit. Detta gör spelet mer intressant och varierat.

Grafik av bra kvalitet, men landskapet är dystert, precis som staden själv. Det är svårt att gissa vilka fasor som döljer sig i skuggorna runt nästa sväng.

Playing Resident Evil 4 Remake kommer att tilltala både de som redan är bekanta med spelen i den här serien och nya spelare. Det är bra att känna till bakgrunden för att förstå handlingen, men det är inte nödvändigt. Spelet är en separat berättelse, och all information som hjälper dig att förstå vad som händer kommer att berättas för dig innan spelet börjar.

Resident Evil 4 Remake gratis nedladdning på PC kommer tyvärr inte att fungera. Spelet kan köpas på Steam-plattformen eller på utvecklarens hemsida.

Börja spela just nu för att komma till hjälp för en fånge som är i livsfara så snart som möjligt!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more