Bokmärken

Red Dead Redemption 2

Alternativa namn: RDR2

Red Dead Redemption 2 (RDR2): Vildlevets liv.

Jag lyckades inte hantera dammet efter äventyren i Red Dead Redemption när Red Dead Redemption 2 kommer på klackarna. Men trots att utvecklaren i företaget Rockstar Studios noggrant lagrar information om tomten och andra spelfinesser, lyckas spelare och journalister ibland samla in bit för bit. Tack vare forskningen blev det känt att en västerländsk person från en outsider är en förspel, eller som de säger Red Dead Redemption prequel. En sådan slutsats gjordes när författarna nämnde att de arbetade med mekanismen i John Marstons rörelser, som, som vi vet, vilade med världen.

Echo över

Om du kommer ihåg, i den sista delen, övergav John sin fortsatta karriär som en dug och gick över till lagets sida. Tvärtom var han tvungen att göra sådana omständigheter. Vad du än kan säga, men en familj är ett kraftfullt verktyg för tryck om en skicklig hand tar det i besittning. Att återvända till det normala livet, hans fru och son, hjälten måste hjälpa de offentliga tjänsterna att fånga sina tidigare medbrottslingar. För att fånga Bill Williamson, Javier Esquella och holländaren rusar Marston över väst och korsar gränsen till Mexiko och kommer till och med under Abraham Reyes kommando och hjälper rebellerna.

Men även när de tidigare vännerna är i händerna på byråns agenter, där hjälten nu listades, fick han inte den lovade friheten. Det finns fortfarande "Golandets" den farligaste av alla. En gång John körde honom in i bergen, men han hoppade bara, begick självmord, och samtidigt gav sin förföljare frihet. Återvände till familjen, inte länge Marston tyckte om idyllen. När gården anfallades av en armé av byråens agenter, och hjälten fick igen slåss. Hans fru och son lyckades mirakulöst fly och gömma sig från raiderna, men John själv dör, för det var för många angripare.

Dessa händelser utvecklades 1911, och nästa ram transporterade spelaren 1914, när Johns vuxna son, Jack, vid grav för sina föräldrar lovar att hämnas sin död. Så det finns en ny karaktär som följer i Edgar Ross fotspår för att få honom i Mexiko och döda i en duell. Nu är han också förbjuden, och det skulle vara korrekt att anta att Red Dead Redemption 2 nu ska spelas för hans räkning, men nej. Om John Marston återkommer i ramen betyder det att denna leksak berättar en historia där hjälten inte bara lever och bra men har ännu inte haft tid att ändra prioriteringar. Så, om du laddar ner Red Dead Redemption 2 måste du delta med honom i hans gangster-äventyr, tills historiens spår leder till ett ödesdigert ögonblick.

på vad mer är known

Spelare kommer att kunna välja lägen:

  • Odnopolzovatelskiy
  • Multiplayer

A också plattformar:

  • PlayStation 4
  • Xbox One

som förväntas se i denna lista kommer datorerna att bli besvikna. Även i föregående spel har denna funktion inte implementerats. Även om spelare ständigt frågar om möjligheten att spela på datorn i Red Dead Redemption 2, säger utvecklarna ärligt att de inte har något intresse av vad andra vill ha av dem.

Ingen tvekan kvarstår att i Red Dead Redemption 2 (RDR2) användare kommer att få ett rikt urval vapen, inte sämre än det tidigare arsenalet, uppdelat i grupper. Det kommer att finnas lasso, knivar, revolver, gevär av olika slag, hagelgevär, facklor. Ingenstans kommer inte att gå bort chase, shootout, dueller och uppdrag för gemensamt eller enkelt utförande. När du öppnar en stor öppen värld, kommer den att utforska. Du kommer att träffa nya och bekanta ansikten, kommer att få troféer och slutföra spännande uppdrag. I det vilda väst är det fortfarande farligt, så se upp!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more