Bokmärken

Reborn Horizon

Alternativa namn: Reborn Horizon

Reborn Horizon nätet & ndash; gratis multiplayer strategi post-apokalyptiskt tema. Du kommer att hitta dig i en fantastisk värld skala efter den fruktansvärda katastrof. Här hittar du statens ägo, vars uppgift är att återställa tekniken och använda brute force, liksom lagren av vapen för att hålla sig flytande. Du har inte bara att kämpa för överlevnad, slåss flera motståndare, utan också med alla medel försöka utveckla din stad, skaffa de nödvändiga resurserna på en regelbunden basis för att utbilda armén strukturen. Tack vare 2,5 D kartlägga allt som händer ibland verkar sant. Störta huvudstupa in i sjudande atmosfären av händelserna i projektet SlipShift GmbH , du kommer inte att märka så flyga timme för timme. Alla militära åtgärder som syftar till att bevisa att din civilisation har en rätt att existera. Och mycket beror på dig medföljande insatser. Var uppmärksam vid alla tidpunkter, i syfte att skydda sin egendom från oväntade attacker av fiender. I en värld som styrs av anarki hålla ut mycket hårt, men gör du skrämma svårigheter?

Reborn Horizon Registreringen tar dig till den virtuella rymden, där den globala uppvärmningen och tinas ledoviki har gjort irreparabel skada. Översvämningar har orsakat gränslösa panik invånare på planeten. & Nbsp; Och den enda som samlade sina styrkor kommer att utmana elementen och är inte rädd för att sammandrabbningar med gäng av desperata kamrater, redo att döda för en bagatell, kommer med tiden inte bara känner sig bekväma i den nya världen, men också för att utöka sin auktoritet. Skapa ett konto är mycket enkelt. Spela Reborn Horizon Du kanske redan efter fylla i lämpliga fält följande information: spelarnamn, användarnamn, lösenord, e-postadress. För övrigt är det värt att notera att online-produkt är ganska överkomligt. Systemkrav inte chockad av hans skyhöga och spelet kan ske på PC genomsnittliga parametrar.

Före Reborn Horizon & nbsp; spel är att förstå själva kärnan i spelet. På en stadskarta, kommer du att bygga och uppgradera byggnader och karta över området gör det möjligt att visa hela världen som en helhet och att planera en attack på grann lägret. Är gränssnittet har användbara funktioner som Världs intervjun, genom vilken du kan kommunicera med andra användare, och informationsfönstret och hastigheten Ups , där dras alla viktiga uttalanden om kommande evenemang. Här finns att påskynda byggtider och träningstider.

Reborn Horizon på nätet Du måste ta itu med följande resurser: Junk, Betong, mat, energi och befolknings. Övervaka statusen för deras antal bör alltid, om du dyrt utvecklingen av staden. Utan resurser, slutar framsteg. Men det är värt att notera att mer än nödvändigt, också, är det inte nödvändigt att lagra ovanstående poster är bra. Annars är överskottet till spillo, och som också gillar att vara roligt?

Låt oss se vad byggnader ska vara i din stad. Bygg spelar en viktig roll, och du behöver bara betala uppmärksamhet till en mängd olika föremål. Game Reborn Horizon omfattar uppförande av byggnader

- Control Center & nbsp; (tack vare denna anläggning du kör din stad, samla viktig information om tillståndet i armén, titta på förflyttning av trupper och fordon),

- Shopping-post (för att kunna inte bara att slåss, men också för att bedriva handel),

- Radio (ledstjärna för överlevande, genom vilka kan komma i kontakt med omvärlden),
- Barracks (livsmiljöer soldater, desto fler baracker, kommer fler enheter att kunna anställa),

- Shack (bostäder för befolkningen, som är en värdefull fond av staden, eftersom de enkla människor & ndash; det är ditt arbete),

- Ramparts (försiktighetsåtgärd, öka motståndsrörelsen),

- Scout Tower (den plats där soldaterna är på sin vakt för den tiden att rapportera om risken för angrepp),

- Assembly Plant (ger dig möjlighet att utöka territorium ägodelar),

- bunker (kräver lagringsresurser),

- Shelter (hemlig byggnad där den dolda värdefulla material från fiender).

Tja, är denna fråga förståeligt, men hur man ska vara med de nödvändiga stridsenheter? Reborn Horizon spelet ger spelare att styra två nivåer av teknik. Teknik I : Scout, legosoldat, en ilsken folkhop, Sniper. Teknik II : Jeep MG , Cykling föreståndaren, bulldozer, förstöra kommando, artilleri, Perepretendent. Du måste lära dig alla dessa typer av striden makt att använda rimliga och lämpliga. Försök att säkra milisen var alltid till hands! Endast på detta sätt kan den framgång på slagfältet.

& nbsp;

Så, du måste göra en hel del i denna rörig värld. Naturligtvis är detta inte hela listan över kommande åtgärder och bättre självtester passerar alla fängslande. Kom ihåg att framtiden ligger i era händer! Låt genomföra alla planer, och lycka för ett ögonblick inte vända sig bort!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more