Dina bokmärken

Rebel Inc.

Alternativa namn:

Rebel Inc politisk simulator med inslag av ekonomisk strategi. Spelet är tillgängligt på Android-enheter.

Grafiken är bra, musiken är trevlig och diskret.

Spelet utvecklades av en studio som är bekant för spelgemenskapen som skaparen av det populära Plague Inc, som vann hjärtan hos mer än 68 miljoner spelare runt om i världen. Människor som är bekanta med det spelet, förmodligen, gissar redan vad de kan förvänta sig den här gången. Här är ett helt nytt projekt med fler funktioner, vilket gör det ännu mer intressant att spela Rebel Inc.

Den här gången tar du kontroll över ett efterkrigssamhälle. Även om konflikten är över finns det fortfarande mycket arbete kvar att göra.

  • Stabilisera ekonomin
  • Finansiera vetenskapliga och samhällsprojekt
  • Håll ett öga på stämningen i samhället och förhindra ett uppror från att starta
  • Hantera budgeten så att allmänheten är nöjd med dig

Spelet är otroligt realistiskt. Allmänhetens reaktioner är genomtänkta in i minsta detalj och så nära verkliga människors beteende som möjligt.

För att uppnå en sådan realism gjorde utvecklarna mycket research och konsulterade till och med politiker, sociala aktivister, finansiärer, företagsrepresentanter och journalister. Allt detta gjorde det möjligt att skapa ett otroligt spel.

Din uppgift är att upprätthålla ordning i 7 regioner, som var och en är unik. Tänk på egenskaperna hos de ledare som ansvarar för ett visst territorium, geografiskt läge, klimat och allmänhetens humör. Utan denna kunskap blir det svårt att nå framgång. Studera varje område under din kontroll för att förbättra din förvaltningseffektivitet.

Att hitta en balans i resursanvändningen är inte lätt även i fredstid, och ännu svårare efter en lång konflikt som har utarmat ekonomin. Det finns alltid missnöjda och tyvärr, nästan säkert, förr eller senare kommer du att behöva använda kraftfulla metoder för att undertrycka upproret. Det är nödvändigt att agera mycket försiktigt för att inte provocera fram en ny destruktiv konflikt inom samhället.

Förvänta dig inte att få det rätt första gången. Att lära sig att hantera flera regioner samtidigt, och även i ett så svårt ögonblick i historien, är omöjligt utan att göra misstag. Misslyckanden under de första minuterna av spelet hjälper dig att bättre bemästra spelmekaniken och agera mer noggrant nästa gång.

Du kan lära dig hur du styr spelgränssnittet snabbt och enkelt tack vare tipsen i början av spelet förberedda för nybörjare.

För att spela spelet krävs ingen internetanslutning, installera bara spelet så kan du ha kul medan du är var som helst.

Det här spelet är inte bara ett roligt och intressant sätt att spendera tid på. Du kan lära dig mycket och lära dig mer om världsordningen och de problem som ledare för länder och stora företag står inför.

Du kan ladda ner

Rebel Inc gratis på Android genom att klicka på länken på den här sidan.

Börja spela nu för att hjälpa världen att återgå till det normala efter konflikten!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more