Dina bokmärken

Redo eller inte

Alternativa namn:

Klar eller ej taktisk förstapersonsskjutare. Spelet är tillgängligt på PC. Grafiken är otroligt realistisk och detaljerad. Karaktärerna är röstade av riktiga skådespelare, vapnen låter trovärdiga. Musikmusiken hjälper till att skapa en dyster atmosfär i spelet.

I det här spelet kommer du att lära dig mer om polisens specialstyrkas arbete, delta i gisslanoperationer och lösa många andra problem. Poliser har ett mycket farligt och svårt jobb, men det kan också vara intressant.

Du bör inte ta på dig sådana viktiga uppgifter innan du har slutfört ett kort handledningsuppdrag. Du kommer att behöva all din skicklighet för att säkerställa framgången för dina uppdrag.

För att klara alla tester måste du prova:

  • Studera en karta över området där verksamheten kommer att äga rum och ta fram en handlingsplan
  • Bestämma vilken utrustning som kommer att vara mest användbar under detta uppdrag
  • Involvera specialister för att öka chanserna till framgång, dessa kan vara hundförare, krypskyttar, sappers och personer från andra yrken
  • Slutför uppdrag ensam eller med vänner i samarbetsläge

Denna lista innehåller de viktigaste aktiviteterna som väntar dig när du spelar Ready or Not på PC.

Spelet har flera lägen, det är bättre att börja med kampanjen och efter att du har slutfört den och fått erfarenhet kan du prova på multiplayer-matcher mot riktiga motståndare.

Kampanjen kan spelas ensam eller tillsammans med andra spelare.

Nyckeln till framgång i spelet är en balans mellan snabbhet, försiktighet och förberedelse.

Du måste agera snabbt, men samtidigt inte rusa framåt för hastigt, eftersom det finns en risk att göra ett misstag och betala med livet av någon från laget eller själv dö.

Utrustning spelar också roll. Det finns mer än 60 föremål som kan utrustas, vilket gör att du kan hantera alla situationer, men några av de mest användbara föremålen måste låsas upp, de är inte tillgängliga från början.

Det är möjligt att modifiera vapen för att förbereda dem för det kommande uppdraget. Använd ljuddämpare, olika optikalternativ och mycket mer.

När du är klar med kampanjen har du möjlighet att välja svårighetsgrad. De första uppdragen är ganska enkla och hjälper dig att lista ut allt. När du går framåt kommer varje ny uppgift att bli svårare än den föregående, så intresset för Ready or Not g2a kommer att finnas kvar under hela spelet.

AI är bra på att kontrollera dina lagmedlemmar och motståndare, så förvänta dig inga lätta segrar. Det svåraste du behöver göra är att spela online mot mänskliga motståndare, ibland finns det mycket farliga fiender bland dem.

Du kan spela Ready or Not både offline i den lokala kampanjen och online i co-op-läge eller slåss i onlinematcher. Ready or Not installationsfiler måste laddas ner.

Ready or Not kan köpas via länken på denna sida, eller genom att besöka spelskaparnas webbplats. Kolla in den just nu Ready or Not Steam-nyckeln är till rea till rabatt missa inte rean.

Börja spela just nu för att rädda människor från brottet som sveper över stadens gator!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more