Bokmärken

Raziel: Dungeon Arena

Alternativa namn: Raziel

Raziel: Dungeon Arena - Alltid populär klassiker av genren

Raziel mobilspel släpptes 2021. Det bedömdes av kritiker som ett mycket uppmuntrande projekt. Låt oss försöka ta reda på varför. Genren rollspel har trots allt varit känd sedan länge och det är nästan omöjligt att komma på något nytt här. Delvis kommer du att ha rätt, men vem avbröt ett högkvalitativt RPG-spel med detaljerade texturer, en intressant legend och olika karaktärsbyggen. Raziel: Dungeon Arena är just ett sådant fall. Observera att det inte finns någon automatisk rörelse här. Allt är som på den gamla goda tiden - vi styr joysticken.

Huvudkampanj och dödliga chefer

Om du inte går in på detaljer är legenden inte ny. Världen är i fara, den djävulska avkomman försöker slå igenom och förstöra den. Du som huvudperson måste stå emot dem. Förutom horder av monster måste du förstöra sidobossar på vägen till det huvudsakliga onda. Totalt har spelet 10 kapitel och vart och ett av dem består av 7-8 delar som du behöver gå igenom. Var och en av delarna är som en mini-fängelsehåla - en liten karta med monster (vanliga, sällsynta och legendariska) i slutet av vilken det finns en miniboss med en belöning. I de sista delarna kommer du att möta huvudbossarna och "läckra" artefakter.

De inledande stadierna av spelet kan tyckas enkla, men detta görs för en snabb introduktion till spelet, och det roliga börjar lite senare. Du kommer att ha en trogen följeslagare, som kan pumpas och den ger dig bonusparametrar. Det kommer att finnas nya färdigheter som kan användas för enstaka mål eller massiva. Ett bord öppnas med ett brett urval av talanger, och din fortsatta utveckling kommer att bero på dem.

Raziel: Talangträd. Hur ska man välja?

Det är talanger som skiljer vårt rollspel från resten. Det är talanger som tillför hardcore och dynamik till striderna. De påverkar också din kampstil. Upp till nivå 30 kan du återställa de mottagna talangpoängen gratis för att välja riktning för din karaktärs utveckling. Var och en av hjältarna har flera utvecklingsgrenar, alla är unika. Prova var och en och välj själv. Om du till exempel spelar som bågskytt har du ett val av:

  • Assassin Ranger - välj om du vill utdela stor skada i fantomform; garanterar en hög nivå av skatteflykt; Passar bra med Toxic-växelsatsen.
  • Phantom Ranger - ger stor skada med hjälp av frekventa attacker; har förmågan att framkalla fantomer; kan kombineras med Soul-setet.
  • Dead Ranger - skjuter ytterligare pilar med normal attackhastighet, återställer liv; Kombinerar med Lost Shadow-setet.

Läs beskrivningen noggrant så blir det lättare för dig att förstå. Du kan välja att automatiskt tilldela talangpoäng och spelet kommer att välja vad du behöver. Och om du är på gott humör, experimentera då och kanske kommer du att kunna skapa en ny power ranger till exempel. Allt beror på din fantasi och önskan.

Hur laddar man ner Raziel: Dungeon Arena gratis? Spelet är shareware - det betyder att du inte behöver betala vid nedladdning. Men själva spelet har betalt innehåll. Du kan till exempel köpa ett unikt utseende för din hjälte, eller valuta i spelet för snabb utjämning, eller få en premie för dagliga priser.

Sista tipset

När du har förstört chefen på en nivå, skynda dig inte att trycka på knappen "Leave Dungeon". Utforska det, kistor kan döljas på kartan:

  • brons
  • silver
  • guld

Som du kanske har gissat innehåller var och en av dem skatter. Ju högre sällsynthet, desto mer värdefull belöning. Var därför inte lat och gå igenom alla hörn. Den som söker kommer alltid att finna. Priser i de bästa kistorna kommer att glädja dig.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more