Dina bokmärken

Disharmoni

Alternativa namn: Razdor

Online webbläsarspel Discord gratis och därför är tillgänglig för alla som älskar fantasy berättelser och bra grafik. I detta specifika systemkrav är inte det viktigaste, att ha en internetuppkoppling och en modern webbläsare. För att utvärdera dig alla sevärdheter, är det nödvändigt att gå vidare till spelets officiella hemsida. Discord Online-registrering är att fylla i följande områden:

1) Namnet på spelet.

2) Lösenord (bokstäver blandade med siffror och ndash; det bästa alternativet).

3) Den nuvarande e-post.

4) Skriv in koden som visas i bilden.

Vidare är det önskvärt att bekanta sig med de regler och användaravtal, som att trycka på & laquo; up & raquo; du tar om skyldigheten att följa allt som har sagts i tidningarna nu. Om du är allt ordnat, och du trycker på en värdefull länk & ndash; Discord Online Registration kan betraktas som komplett. Omedelbart efter det, kan du skapa en enda & ndash; fyra (! ) Tecken (om så önskas), som var och en kan ha ett unikt utseende, plockas upp av dig. Tecknen och gränssnittet, och spelvärlden & nbsp; Discord online på en helhet är helt enkelt bra!

Så, så snart registreringsfasen kommer att slutföras i spelet Strife och bestämma antal och viktigaste egenskaper av karaktärerna, befinner du dig i en liten mysig by, vilket gör att du och ta ett dopp i den verkliga äventyr och slåss. Händelser gameplay utvecklas ganska snabbt, så mycket beror på hastigheten på dina reaktioner och utvecklingsnivå av de grundläggande egenskaperna hos din karaktär. Och de är följande:

& bull; Power & ndash; Det påverkar omfattningen av de skador du fysiska skador på hälsan hos fienden.

& bull; Agility & ndash; Det bidrar till att undvika fiendens attacker.

& bull; Endurance & ndash; Det påverkar mängden hälsopoäng och din karaktär på absorptionen av den resulterande skadan.

& bull; Good Luck & ndash; Det påverkar alla mycket positivt sätt.

& bull; The Spirit & ndash; minskar stava skador och påverkar mängden mana.

& bull; Intelligence & ndash; Det får dig att magiska skador och antalet MP.

Indikatorer på prestandaökning med övergången till nästa nivå. För att framgångsrikt spela spelet online Oenighet, måste du vara bättre i alla 4 typer av ansökan skador på fiender:

1) fysisk och ndash; tillämpad blankvapen i närstrid,

2) fjärr & ndash; handeldvapen på avstånd,

3) direkt & ndash; tillämpas av perioder av prästen,

4) magi skador & ndash; tillämpad metod mage trollformler.

Discord onlinespel har följande systemklasser:

& bull; Warrior & ndash; anfall och försvar genom användning av särskilda förmågor (snabb slag, långsam skrik, en särskild rack, rop raseri, och andras. )

& bull; trollkarl & ndash; anfall och försvar genom användning av särskilda trollformler (eldklot, ring av eld, en magisk barriär, teleportering och andra. )

& bull; Präst & ndash; välsignar, helar och skyddar,

& bull; Hunter & ndash; Den använder en mängd olika fällor, fällor mattas av, maskering, och så vidare en mängd skott.

Trots intrycket att spela Discord du inte har möjlighet att delta i strid, tack vare ett högt utvecklat system för yrken:

1. Mining: skogshuggare och fiskare.

2. Bearbetning: skräddare, garvare, en smällare, en snickare, en hovslagare.

3. Totalt & ndash; matlagning.

Med andra ord, gör Discord online spel du kan njuta av ett fredligt sätt att leva och för en framgångsrik utveckling som också tas ut för den nödvändiga utvecklingen av hjälten erfarenhet. Mångfalden och pittoreska lokala monster värda beundran. Den Discord spela tillsammans med dig kommer ödlor, kunna vända tecknet i sten, och odöda med hans hantlangare, och vildsvin kör för en hjälte i hela skogen, och, naturligtvis, vargarna, som kvarstår efter bettet irriterande blödning.

Trots att striderna äger rum i realläge, spela spel online Discord kan du enkelt och med långsamma internet - anslutning. När allt kommer omkring, är karaktär modeller laddas direkt in i striden, nästan utan att distrahera spelarna från spännande handling. Tror du mig inte? Se själv just nu!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more