Dina bokmärken

Raska

Alternativa namn: Rashka

Raska på nätet & ndash; gratis webbläsarspel strategisk genre, visar den verkliga situationen i den finansiella börsen i Ryssland och runt om i världen. Den unika projekt utvecklat av Finam är unik bland de nuvarande Internet-baserade spel. Raska online spel kommer att lära dig hur man överlever i den hårda värld där framgång är kraften av vapen, pengar och makt. Registrering kommer att ge dig en biljett Raska till en verklig livets skola. Förvärvade färdigheter i spelet du kommer att kunna gälla även i verkligheten. Raska att börja spela, måste du se till att datorn uppfyller följande systemkrav:

1) Microsoft Windows 98SE / Me / 2000 / XP

2) CPU Pentium 300 MHz

3) Minne 128 MB

4) DirectX-kompatibelt grafikkort

5) En förening med Internet

Registrera spelet Raska är följande:

- ange namnet på spelet

- e-post adressen till din e-post

- genomtänkt lösenord & nbsp;

och tryck registret, följt av att ladda ner spelklienten. & Nbsp;

Efter Raska online check passeras, och du är i spelet, se dig omkring, ta den invecklade arbetet på börsen och på & ndash; försvara din position!

Du kommer inte bara titta på, men också att bli en part i sådana händelser som bildandet, uppgång och kollaps av inflytelserika företag, politiska växlingar i den globala finanskrisen. Det är att lära sig att effektivt hantera pengar och lär visdom aktiehandel. Tänk på att ibland mindre vid första anblicken, kan transaktionen beror till stor del på. Spela Raschke, måste man arbeta för att följa målet. Lycka kommer att åtföljas av en djärv och ihållande spelare.

Centrala begrepp Raska:

- kraften

- kraften

- pengar

Ström & ndash; Fördelen med smart, stark sinnade, som lyckades vinna auktoritet folket. Väl utformade steg, kan övertalning dämpa många. Och hur är söt ibland förtjänade känsla av makt!

Force kan krossa och besegra dem som är svagare än du. Rädsla tvingas att böja sig för dig. Ja, det kan hjälpa dig att arbeta dig till den eftertraktade platsen i solen.

Tja, vad som är viktigt är pengar i våra liv? Raska online spel kommer att ge möjlighet att inse att med pengar kan du inte bara köpa en bussbiljett eller andra även de dyraste viktiga varor. Pengar kan påverka olika aspekter av vår redan svårt liv. Rund scrip ibland plötsligt ändrar händelseförloppet. Den imponerande kapital som du kan sätta ihop i Raschke, i bokstavlig mening kan göra underverk! & Nbsp; Även makt och myndighet att böja sig för pengarnas makt!

Även om den viktigaste uppgiften för detta spel & ndash; gör du ess på ekonomiska frågor, att spela spel online Raska, du kommer att göra andra viktiga saker. Online spel Raska innehåller bekämpa och sociala faktorer. Därför måste du följa den politiska utvecklingen. Visa din strategiskt tänkande, utarbeta en plan med vilken du kommer att uppnå en sådan effekt som kan göra sina slag i den politiska och ekonomiska bild av världen.

För att komma på börsen mer vikt organisera karteller. Samarbete med andra spelare kommer bara att gynna dig! Många av de tecken med vilka du kommer att behöva stöta på är väl kända personligheter i verkliga livet, men något muterat. Jag tror att du inte är alltför förvånad, eftersom redan vet att spelet kopierar verkligheten.

Spännande PvP-systemet ger möjlighet att slåss med zombies, att organisera en attack mot anläggningen, råna Korowai eller butik. Du har en chans att vinna, och även hela byggnader område.

spela online spel Raska blir lättare om i början av ordlistan är bekanta med nybörjare näringsidkaren, som samlar viktiga ekonomiska termer som används i spelet. Försök sedan att pumpa lite för att få den ursprungliga bun, och sedan & nbsp; att vinna förtroende Raska. Spelet har 60 nivåer. Var uppmärksam på både den ekonomiska och den politiska sidan. För att pumpa den ekonomiska nivån i köp och försäljning av aktier. Och för utjämning den politiska nivån behovet av att delta i omröstningen i opinionsmätningarna och nyheter, göra kommentarer, post på forumet och i chatten. & Nbsp;

Skraste sin fritid med roliga spel. Njut av den färgstarka spel gränssnittet och originella idéer. Viktigt tror att allt kommer med nödvändighet och lyckan kommer att le till dig!

& nbsp;
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more