Dina bokmärken

Rappelz

Alternativa namn: Rappelz, spel rappelz, rappelz nätet, rappelz nätet

Rappelz nätet & ndash; är ett nytt spel i fantasygenren, som upprättade den koreanska tillverkaren NFLAVOR . För användning av spelet för att betala är inte nödvändigt, eftersom Rappelz på nätet bygger på principen om & laquo; fri spelar & raquo; det vill säga, är månadsavgiften i spelet saknas.

För att på något sätt och även spela spelet i & nbsp; Rappelz på nätet , är det nödvändigt att följande lägsta systemkrav:

och middot; & nbsp; OS : Windows XP / SP 2 eller Windows Vista

och middot; & nbsp; Processor - AMD / Intel 2GHz

och middot; & nbsp; 512 MB & nbsp; RAM & nbsp; Windows XP eller 1024 MB till Windows [2 ] Vista

och middot; & nbsp; 128 MB grafikkort,

och middot; & nbsp; DirectX: 9. 0c.

Samtidigt, att vissa potentiella nackdelar spela utan problem, skaparna rekommenderar följande krav:

och middot; & nbsp; OS: Windows XP / Vista,

och middot; & nbsp; Processor - Pentium IV-3. 0GHz eller AMD Athlon X2 + 5000;

och middot; & nbsp; Kortet senaste generationens 256 Mb eller högre,

och middot; & nbsp; 1024 MB RAM;

och middot; & nbsp; DirectX: 9. 0c.

Det är också nödvändigt att ha tillgång till Internet.

Till att börja spelet, är det nödvändigt att utfördes p EGISTRERING spel & nbsp; Rappelz . Detta kräver följande åtgärder:

och middot; & nbsp; Egentligen Datum & nbsp; Rappelz Profilen. Här måste du skriva in & nbsp; din e-postadress (som kommer att vara användarnamn i spelet), & nbsp; lösenord, läsa och acceptera villkoren för användning av spelet,

och middot; & nbsp; Nästa steg är att ladda ner spelet klienten, kan det göras direkt på sajten. För att spela & nbsp; Rappelz, måste vara cirka 2. 1 GB ledigt hårddiskutrymme. Efter spelet Rappelz på nätet nedladdningen behöver du bara köra filen inställning . exe till mappen där spelet laddades ned. På denna Rappelz Online-registrering kommer till ett slut och du kan gå direkt till spelet.

och gras & nbsp; Rappelz har en hög nivå av grafik. Landskap och tecken dras i detalj, i minsta detalj så mycket så att vissa objekt kan ses i timmar och bara vill beröra. Det är omöjligt att inte notera soundtracket av spelet. Fortsätt spela musik skapar den rätta atmosfären, mer nedsänkning spelare i den magiska världen. & Nbsp;

Rappelz online-spel, där det finns tre unika race:

och middot; & nbsp; Maiden;

och middot; & nbsp; Asura;

& middot; & nbsp; Guy.

Guy & ndash; Detta förstfödde invånare sagovärld. De har en djup kunskap om magi, kan effektivt använda den. De vet också hur man ska leva i harmoni med naturen och hur man använder sina gåvor, utan att orsaka skador på det i detta fall. Bildandet av denna ras som civilisationen har varit lång och svår. & Nbsp; Inte utan hjälp Deva och Asura Gaya blev mästare i deras land.

Asura & ndash; Guds barn av förstörelse. De är välkända tekniken för & nbsp; Krig & ndash; magiker dem ingen barmhärtighet mot fiender och deras attacker hittar alltid sitt mål. Trots sitt ursprung, har de skapat för att lära människor att försvara sitt land och kunna kämpa för dem.

Maiden & ndash; Denna Guardian of Light, Guds barn av skapelsen. En speciell egenskap hos denna ras är att de är mästare i helande magi. Men detta betyder inte att de inte vet hur man slåss! Virgo sändes till världen för att lära folk att älska och vårda alla levande ting, för att skydda dem. Av dem har man lärt sig att använda magi för helande syften och gå ut i strid endast som svar på aggression.

Rappelz spela kan vara ett stort antal platser. Du kan spela i träsken, öknar, berg, kullar, slätter, grottor, gruvor och många andra ställen. Spelet också ett överflöd av olika byggnader och ndash; Du kan hitta alla typer av ruiner, driftsbyggnader, slott. Således kan utrymmet för massor av strider och alla välja sin intresseområde. Spelar, måste du alltid vara redo för strid, som världens kryllar av olika monster, djur och andra magiska varelser.

Ett utmärkande drag i spelet är att i & nbsp; Du kan hitta dig själv en partner i form av ett djur. Alla kommer att kunna hitta en favorit för alla. Du kan ta, till exempel, eller ett djur, såsom:

och middot; & nbsp; & nbsp; n- Anter y

och middot; & nbsp; & nbsp; Fåglar y

och middot; & nbsp; & nbsp; orc och

och middot; & nbsp; & nbsp; yeti

och middot; & nbsp; & nbsp; skelett och

och middot; & nbsp; & nbsp; Red e älva och

och middot; & nbsp; & nbsp; syn- det älva och

och middot; & nbsp; & nbsp; sirener y

och middot; & nbsp; & nbsp; Wolf och

och middot; & nbsp; & nbsp; rovdjur och

och middot; & nbsp; & nbsp; salamandrar y

och middot; & nbsp; & nbsp; dotter stormen

och middot; & nbsp; & nbsp; ängel och

och middot; & nbsp; & nbsp; Centaur och

och middot; & nbsp; & nbsp; Cerberus och

och middot; & nbsp; & nbsp; ande och

och middot; & nbsp; & nbsp; Br e drake och

Vissa husdjur får lättare, lite hårdare, men de har alla sina egna egenskaper, och kan ge en ovärderlig tjänst i en farlig värld.

även spela spelet online & nbsp; Rappelz kan vara 5 officiella servrar. Vilken ska jag välja & ndash; riktar sig endast till användaren.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more