Dina bokmärken

Ranch Simulator

Alternativa namn:

Ranch Simulator är en mycket avancerad ranchsimulator. Grafiken är otroligt realistisk och själva spelet, även om det förenklas i vissa ögonblick, är i allmänhet väldigt nära verkligheten.

När du först börjar spela Ranch Simulator kommer du att föras till den avancerade karaktärsredigeraren. Välj huvudpersonens kön, sedan hans fysik, utseende och kläder. Allt detta är mer som att skapa en hjälte i någon form av skjutspel. I jordbruksspel är denna typ av realism sällsynt.

Tomten är inte allt för ovanlig, man ärver en förfallen gård av en släkting och åker dit för att besiktiga sin fastighet. Saken är inte begränsad till en inspektion, man stannar där och försöker ställa i ordning byggnaderna och återställa denna underbara plats.

Huset, som alla uthus, är i ett bedrövligt skick. Därför övernattar du först i ett tält.

Först och främst måste du lösa problemet med transport, utan vilken det är omöjligt att leverera de nödvändiga reparationerna från den närliggande staden. I den här frågan har du tur, en demonterad lastbil hittas i garaget. Du hittar alla delar som behövs för monteringen på din gårds territorium.

Det är nödvändigt att förbereda tillräckligt med trä och andra material och sedan fortsätta med att demontera det gamla huset, som helt enkelt är farligt att leva i. Det kommer inte att vara svårt att klara av detta, men byggandet av en ny kommer att ta lite tid. Du måste manuellt fixa alla balkar och andra strukturella element. För när du väl är klar med arbetet kan du glömma alla olägenheter som är förknippade med att bo i tält.

Nästa kommer du att hitta en svår väg att etablera ett hushåll:

  • Födla fjäderfä och djur
  • Återställ resten av byggnaderna på tomt
  • Jakt för att skapa ett utbud av kött
  • Så fälten

Butiker i närmaste stad hjälper dig att organisera allt detta, där du hittar frön, inventarier och andra nödvändiga saker.

Där kan du även sälja de produkter som produceras av gården.

När du samlar på dig tillräckligt med pengar kommer du att kunna uppgradera transporten eller köpa en ny. Och det kan vara antingen en lastbil eller en traktor, eller en familjesedan.

Spelet visar hela produktionsprocessen i detalj. Till exempel, för att skörda ett träd måste du fälla lämpliga träd och först därefter klippa dem i plankor. Men antalet byggmaterial visas mycket villkorligt, så att du inte behöver bära allt detta i en liten lastbil i månader.

Djurfoder måste regelbundet tas in av dig själv eftersom det inte på magiskt sätt dyker upp av sig självt, och det är omöjligt att producera allt själv.

Lätt att spela men intressant. Gradvis kommer du att förvandla en nedgången, förfallen gård till ett blomstrande företag. Och om du tröttnar på att ta hand om hushållet är det bara att ta en pistol eller metspön, fiska eller jaga.

Ranch Simulator nedladdning gratis på PC, tyvärr, kommer inte att fungera. Du kan köpa spelet på Steam-plattformen eller på den officiella webbplatsen.

Börja spela nu för att lära dig alla detaljer i jordbruket!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more