Bokmärken

Rambov

Alternativa namn: Rambam

För att börja spela spelet online Rambov, Rambov behöver skicka registreringen. Den består av flera artiklar och tar bara några minuter

1) Kom upp med en karaktär namn.

2) Ange lösenordet.

3) Ange din e-post.

4) anger ditt kön och födelsedatum.

5) Håller de regler och lagar i spelet.

Registrera Rambov slutföra! Välkommen!

Online spel Rambov har inga vissa modeller av tecken. För att uppnå målet, är yrket och färdigheter perfekt kombination. Du kan bli en:

-umelym herre,

-besstrashnym krigare;

-moguschestvennym trollkarl;

-udachlivym forskare,

-iskatelem skatt,

-pochtennym köpman.

Mästaren gruv- och behandlingsresurser. De producerar också en mängd artiklar, och är mer än två hundra av hantverk material.

Soldater gå igenom tusentals platser, där de kommer att vänta för monster. De kommer att producera värdefulla troféer, som används i striderna av olika stridsteknik.

Magee måste studera en hel del nya trollformler och befogenheter att behärska alla element.

Forskarna räknar med en mängd olika jobb quest, prospektering i de mest avlägsna hörn av spelvärlden, liksom sökandet efter nya mineraltillgångar.

Treasure Seekers i hans äventyr kommer att bekanta sig med mystiska runor, se drake staty. Den dolda labyrint de kommer att hitta unika objekt. & Nbsp;

Handlarna kommer att ha sina egna butiker, kommer att bygga och hyra ut huset. Dessutom, handlare köper och säljer resurser och jakttroféer.

Spelet Rambov nätet & ndash; en unik värld av magi och mekanik. Denna ö, förlorade i haven kunde inte passera helt ens de största och mest erfarna soldater. & Nbsp;

I många delar av ön inte ens har gått före. Alla dessa dalar med skogar, berg och hav, djupa underjordiska grottor, som inte skingra mörkret, även den ljusaste ljuset av en lykta, har inte studerats förrän i slutet. Ingen vet hur man vinner de blodtörstiga monster och ohyggliga odöda & ndash; då kan du bara lita på magi och stridsfärdigheter.

spela spelet online Rambov otroligt spännande. För varje uppgift kommer du att belönas. Med nedgången av döda djur och en mängd värdefulla troféer: skinn av sällsynta djur, är huden motbjudande reptiler och fågelfjädrar. Om du har tur, bland de viktigaste troféer hittar benplattor ristade med magiska runor.

Rambov nätet är fylld med inte bara en fara. Om du är noga med att spela Rambov, hittar du en hel del gömda skatter, full av nyttiga och mycket sällsynta föremål. & Nbsp;

På uppsättning fält minerade pärlor, malm, kristallfragment, trä, läkemedels rötter och örter.

På ön finns det fortfarande oupptäckta staden underjordiska grottor och djupa hav. Om du gillar att utforska och göra upptäckter, kommer du speciellt njuta av att spela i Rambov. När allt kommer omkring, är drömmen för varje forskare en stad Greyford & ndash; många människor vill hitta en väg in denna mystiska plats. Enligt rykten, Greyford & ndash; den enda stad där den inhemska befolkningen lever.

Rambov onlinespel erbjuder dig ett brett utbud av möjligheter. Du kan bygga ett hus eller hyra en favorit i någon stad eller distrikt. Vistas i huset, kan du öppna en butik, där den kommer att behandlas och producera resurser som utvinns ur dem en mängd olika ämnen. Du kan skapa dina egna vapen, rustningar, magiska drycker och dekorationer. Producerad saker du kan ständigt förbättra. Dessutom, allt som du har gjort i studion, kan du sälja i din butik eller leverera den till marknaden.

Om du inte är intresserad av militär verksamhet eller inte gillar hårt arbete, kan du njuta av att utföra uppdrag som ger kringströvande leverantörer. Att göra dessa uppdrag kommer att öka ditt rykte. Ju högre anseende, de ovanliga egenskaperna hos objekt som kan köpas från dessa köpmän.

Registrera spelet Rambov & ndash; ett steg som tar dig till de fantastiska äventyr som väntar i denna underbara värld. Här kan du bli den bästa av de bästa!

& nbsp;

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more